USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Грабіжники подякували міліціонерам за їхнє затримання

3 Березня 2010 10:58
Оперативники Ківерцівського райвідділу міліції затримали банду грабіжників, які впродовж місяця нападали та обкрадали оселі місцевих самотніх пенсіонерів.
До міліції звернулась 87-річна жителька райцентру Ківерці Євгенія, яка повідомила: увечері до її будинку через вікно влізли  невідомі. Чоловіки побили жінку і відібрали 700 гривень. Пенсіонерка потрапила до лікарні з численними травмами.
Згодом міліціонери затримали підозрюваного 28-річного жителя села Сокиричі Ківерцівського району Сергія, який вже мав  проблеми із законом.
З’ясувалося, що Сергій уже довгий час приглядав собі стареньких жертв. Але не насмілювався одинаком грабувати. Тому звернувся до знайомих, із якими зійшовся у місті Шепетівці Хмельницької області. Зателефонував їм і повідомив, що має цікаву та прибуткову справу. Ті подалися на Волинь.
Першою жертвою банди став самотній дідусь із Ківерців. Сергій розповів своїм спільникам, що старенький має багато золотих прикрас. Проживає сам, тому збагатитися їм буде досить легко.
Зловмисники дочекались ночі, увірвались до помешкання дідуся та почали шукати коштовності та гроші. Коли ж старенький намагався чинити опір, вдарили кілька разів по голові сокирою. Здобуте золото на другий день «сплавили» у Шепетівці.
Через кілька днів банда знову «пішла на діло». Цього разу жертвою злочинців стала пенсіонерка Євгенія. Жінку не тільки пограбували, а й добряче побили. Бабця не витримала знущань і виказала, де зберігає 700 гривень.
Нині злочинців затримано. Їх тримають у камерах ізолятора. А співробітники міліції перевіряють затриманих на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.
«Наразі стала відома ще одна жертва грабіжників. Ми перевіряємо усі деталі скоєння даних злочинів на території нашої та інших областей», - зазначив начальник Ківерцівського райвідділу міліції Ігор Муковоз.
На допиті затримані повністю зізнаються в злочинах. Жалкують про вчинене, кажуть, що не хотіли бити пограбованих. Один із них  на допиті навіть подякував правоохоронцям за те, що затримали їх. Каже, якби не міліція – продовжував би грабувати.
За даним фактом порушено кримінальну справу. Підозрюваним загрожує позбавлення волі строком до 12 років, - інформує прес-служба обласного УМВС.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus