USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гринюк обіцяє прикрити «тіньову яму» на ринку алкогольних напоїв

6 Травня 2010 12:26
«Податківці – за розвиток прозорого ринку реалізації алкогольних напоїв», - про це 5 травня 2010 року голова ДПА в області Микола Гринюк наголосив двічі.
Про це повідомили у відділ масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПА у Волинській області.
Вранці на робочій зустрічі керівництва податкової служби Волині з директором Луцького спирто-горілчаного комбінату Ростиславом Івановим, обговорили перспективи виробничої діяльності державного підприємства, від господарської діяльності якого значною мірою залежить сплата акцизного збору до держбюджету. Згодом, цього ж дня, на серйозну розмову щодо детінізації ринку горілчаної продукції запросили керівників волинських фірм та представників філій кампаній з інших регіонів, які мають ліцензії на оптову реалізацію лікеро-горілчаних виробів.
Податківці посилюють контроль за товарними потоками алкогольної продукції, що йдуть на Волинь – наголосив голова ДПА в області Микола Гринюк і зауважив, що відтепер докладатимуть максимум зусиль, щоб повністю легалізувати ринок алкогольних напоїв.
«Наголошую особливо: тіньова яма для оптовиків на ринку алкогольних напоїв закінчилася», - звернувся до присутніх Микола Гринюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus