USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Грицюк інспектує райони і спілкується по телефону з волинянами

12 Квітня 2010 13:28
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк провів «пряму телефонну лінію» редакції районної газети «Слава праці».

Спілкування з мешканцями Луцького району Анатолій Грицюк провів у рамках робочої поїздки до району. Він розповів, що один раз на тиждень влаштовуватиме спеціальні поїздки районами Волині, щоб особисто оглянути проблемні об’єкти. Коло проблем, які мають вирішити - ремонт доріг, добудова шкіл і лікарень.

«Якщо проблеми не влагодять нинішнього року - обіцяємо вирішити в наступному. В кожному із районів області плануємо врятувати по два об’єкти соціальної сфери», - каже Анатолій Грицюк.

Під час «прямої телефонної лінії» мешканці Луцького району цікавилися вирішення місцевих проблем. Наприклад, підвезення дітей до школи. Анатолій Грицюк розповів, що у 2008-му завдяки програмі «Шкільний автобус» було закуплено 38 автобусів. 60 % за рахунок державного бюджету і 40 % - за рахунок обласного.

Ось у Торчині потрібно вирішили питання із дитячим садочком. За словами голови Луцької районної ради Богдана Пруса, у селищі на черзі в садочок перебуває 100 діток. Нині малеча навчається на одному із поверхів Торчинського будинку школяра. Анатолій Грицюк пообіцяв із часом вирішити цю проблему.

Допоможе голова Волиньради і гурту «Нота Нео», який 18 квітня влаштовує у «Просвіті» концерт.

Наступну поїздку в райони і «пряму телефонну лінію» планують на травень. Голова облради завітає до Горохівського району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus