USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Грицюк каже, що треба у Європу

24 Січня 2010 08:01
Президент Європейської Народної Партії Вільфред Мартенс привітав Юлію Тимошенко із проходженням у другий тур виборів, -  розповів голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк.
«ЄНП – це  найбільше й найвпливовіше об'єднання європейських партій. Ця політична сила сьогодні визначає обличчя Євросоюзу, його владу й політику. Звернення ЄНП до політиків і народу України має стати каталізатором процесу об’єднання демсил» - вважає Грицюк.
«Позиція ЄНП має нагадати тим політикам, які  вичікую й гадають, як би їм не прогадати  зі своєю ставкою. Ці патріоти мають згадати, що більшість українців бажають інтеграції до ЄС. Адже, це соціальний захист, достойний рівень життя, політична й правова культура, вільний розвиток особистості» - каже голова Волиньради.
«Саме Юлія Тимошенко сьогодні - головний виразник європейського  курсу для України. Янукович - це крок назад  у пострадянський варіант і підданство Росії. Саме тому, нашим демократам не варто відсиджуватись, а потрібно діяти, доки не пізно, треба відстояти європейський проект для України - підтримати Юлію Тимошенко». – вважає Анатолій Грицюк.
Грицюк нагадує, що Тимошенко та її політична сила належать до найбільшої та найвпливовішої європейської політичної родини – Європейської Народної Партії, яка на сьогодні об’єднує 72 партії з 39 країн Європи, 13 голів урядів ЄС та 6 керівників урядів, які не є членами ЄС, голову Європейської Ради, керівника Європейської Комісії та має найбільшу фракцію в Європейському Парламенті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus