USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Грицюк пояснив, коли на Волині буде вдосталь риби

6 Жовтня 2010 09:01
Голова Волинської обласної ради Анатолій Грицюк вважає, що при оренді ставків на Волині орендарям треба ставити обов’язковою умовою промислове розведення риби.

Про це Грицюк сказав під час прямої телефонної лінії у газеті «Вісник і Ко».

« У минулому році було сплачено майже 500 тисяч гривень за оренду водойм - ці кошти надійшли до місцевих бюджетів усіх рівнів», - розповів Грицюк і додав, що у цьому році за півроку сплата становила близько 230 тисяч гривень.

«Обласна рада взяла питання оренди ставків під свій контроль, ми проінвентаризували усі водойми, які є на території Волинської області», - заявив Грицюк.

«А те, що сьогодні немає в продажу достатньо прісноводної риби, дійсно проблема. Більш жорсткіше повинні поставитися до цього питання безпосередньо на місцях. Бо фактично в оренду ставки видає конкретно сільська рада, якщо водойма у межах населеного пункту, чи райдержадміністрація, якщо озеро за межами населеного пункту. Під час підписання договору орендарю треба ставити умову – промислове розведення риби. Тоді прилавки закидають достойною прісноводною рибою», - вважає голова облради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Міля Показати IP 6 Жовтня 2010 11:03
На Волині вдосталь буде риби, як не стане на посаді Грицюка. Ото я знаю точно.
Вася Показати IP 6 Жовтня 2010 13:50
Грицюк вже показав, яким чином можна мати рибу на Волині, здавши ставки і озера в так звану оренду. Рибу почали завозити з Житомирської, Рівненської і Вінницької областей. Після сьогоднішнього виступу Грицюка рибу можна буде ловити в нашому озерному краю його широкими штанами. Дерзайте, Анатолію Петровичу, аби не прогавити косяк напередодні виборів!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus