USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гузь каже, що необлікованих бюлетенів «підкинула» прес-служба «За Україну!»

3 Листопада 2010 16:59
Лідер обласної організації партії «За Україну» Ігор Гузь запевняє, що те, що він мав інформацію про друк великої кількості надлишкових бюлетенів, – це правда.
Хоча, за його словами, київська прес-служба партії «дещо перебільшила ці дані». Про це він сказав під час чат-спілкування на сайті Волинської облради.
«Наразі ця інформація не підтвердилася, хоча наявність сотень надлишкових бюлетенів у Старовижівському районі була нами зафіксована. Знаю про подібні випадки в інших районах», – повідомив він.
«Так до кінця і не зрозуміла ситуація з долею 1,5 тисячі додаткових бюлетнів, що намагалися передати районній виборчій комісії з Луцька. За однією інформацією, їх знищили, за іншою – їхня доля не відома. Зокрема, в Старій Вижві, селах Любохини та Кримно були виявлені надлишкові бюлетені, що не були офіційно зафіксовані під час передачі бюлетенів районною ТВК дільничним комісіям», – додав Гузь.
Він обіцяє, що походження цих бюлетенів з'ясовуватимуть правоохоронні органи, оскільки, за його словами, до них звертатиметься його політична сила, підсумувавши всі порушення, які були зафіксовані представниками партії.
«Окремо хочу зазначити, що дана заява не стосувалася дій ОВК та її керівника Миколи Євтушина. До їхніх дій не маю претензій», – сказав Гузь.
Нагадаємо, у день виборів 31 жовтня на сайті партії «За Україну» з'явилася інформація, ніби голова Волинської організації партії Ігор Гузь повідомив, що у Волинській області на виборчих дільницях знаходиться більше 100 тисяч необлікованих бюлетенів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Міля Показати IP 4 Листопада 2010 08:06
Цей соплячок Гузь вже проснувся після виборів і робить заяви. Бо понеділок цілий день банячив з дружбанами.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus