USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Гузь очолив партію Кириленка на Волині. ФОТО. ВІДЕО

25 Квітня 2010 15:24
На обласній партійній конференції партії «За Україну!» сьогодні, 25 квітня її головою на Волині було обрано депутата обласної ради Ігора Гузя.

Голову було обрано майже одноголосно – утримався лише сам Ігор Гузь.

У склад правління Волинської обласної організації політичної партії «За Україну!», окрім Ігора Гузя був обраний також голова Володимир-Волинської міської організації Володимир Стемковський (на фото внизу), виконувач обов’язків голови виконавчого комітету партії Олександр Машлай, головний спеціаліст відділу сім’ї і молоді департаменту молодіжної політики і спорту Луцької міської ради Андрій Бокоч, голова Ківерцівської районної організації партії Сергій Третяк, який працює секретарем виконавчного комітету Ківерцівської міської ради, голова Луцької міської організації партії «За Україну!» Павло Динильчук, який працює спеціалістом відділу сім’ї і молоді Луцькради та голова Маневицької районної організації партії Леонід Новак, який працює начальником управління внутрішньої політики Маневицької райдержадміністрації.

Всього на конференції, як повідомив Ігор Гузь, було 118 делегатів. Участь у конференції взяв також голова партії, народний депутат України В’ячеслав Кириленко.

Серед гостей конференції був брат члена правління партії, колишній заступник міського голови Луцька Владислав Стемковський, а також заступник начальника управління сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації, член організації "Національний Альянс" Ігор Дмитришин.

Ігор Гузь запевнив, що багато людей стоять уже «перед дверима» партії і скоро долучаться до них. Він пообіцяв їздити по містах і районах області і залучати «нових потужних і адекватних людей, готових діяти».

Учасники конференції проголосували за "підтримку національного руху опору проти дій влади, яка пішла на зраду національних інтересів, підписавши угоду про продовження терміну перебування російського Чорноморського флоту на території України". «В той час як цивілізовані країни розробляють родовища сланцевого газу, займаються енергозбереженням – Янукович рятує «Газпром» - сказано в заяві. Гузь повідомив, що в понеділок увечері волинські «заукраїнівці» вирушать на Київ, аби взяти участь в акціях протесту і не допустити ратифікації угоди.

«Більше того у вівторок буде сесія обласної і ради і я і мої колеги будемо ініціювати не лише прийняти подібну заяву.Я особисто буду закликати підтримати колег з інших обласних рад і закликати до імпічменту президента Віктора Януковича».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Знаючий Показати IP 25 Квітня 2010 16:36
Ого, скільки перебіжчиків з "Єдиного Центру"!!! З "підгузниками" все ясно, а що тут роблять Дмитришин зі Стемковським? Один же був таким активістом "Фронту змін", а про іншого ніхто так і не чув, щоб він виходив із БЮТ...
Юрій Ричук до Знаючий Показати IP 25 Квітня 2010 17:56
Народ, є "учасники конференції", а є просто "гості". Це, до слова, і зауваження "Заукраїнця" стосується
Майкл Корлеоне до Юрій Ричук Показати IP 26 Квітня 2010 17:54
1. У гімні вони співають "ще нам браття молодії", а не "браття українці". Кучма форефа. 2. Заступника голови ОДА, навіть першого, призначає своїм розпорядженням губернатор, а не Президент. Вчи закони, Ігорку. 3. А Бокоч вже не демократичний угорець і не "порист"? Жаль... Файний блок Ігора Гузя би вийшов.
Майкл Корлеоне до Юрій Ричук Показати IP 26 Квітня 2010 17:56
Ну тоді гузева цифра "118 делегатів" не відповідає дійсності. Гляньте на залу.
Соціал-Націоналіст до Знаючий Показати IP 26 Квітня 2010 08:45
Дмитришин був перед ФЗ в ЄЦі
націоналіст до Соціал-Націоналіст Показати IP 26 Квітня 2010 09:44
ЄЦ зрадив Ющенка і продався Януковичу! Тому кожен патріот член партії ЄЦ має вийти з неї. Що Гузь і Дмитришин зробили. Це не правильно? А що правильно лишитися з Балогою і працювати на Зека?
інтернаціоналіст до націоналіст Показати IP 26 Квітня 2010 10:39
А спочатку "кожен патріот" мусив вийти з Нашої України і вступити в ЄЦ?
Соціал-Націоналіст до націоналіст Показати IP 26 Квітня 2010 11:55
А пан Дмитришин ше досі у Фронті Змін? А пам"ятаєте, як Сєня рвався стати Прем"єром і хвалив Яника?
Хохма Показати IP 25 Квітня 2010 17:19
Поряд з Дмитришиним і Стемковським стоїть дівчинка в червоному. Чому Гузь не взяв її в керівні органи? Тож і руку гарно приклала і розумниця, а він знову пацанів понабирав. То дружина дуже ревнива, а чи вектор не в ту сторону схилений?
Юрій до Хохма Показати IP 26 Квітня 2010 09:19
Чувак, ти якийсь стурбований. Знайди собі дівчину і тебе попустить.
Заукраїнець Показати IP 25 Квітня 2010 17:49
Коритнєва теж в партії Гузя??? Мдя. Дожилися...
УНКМО Показати IP 25 Квітня 2010 18:01
Фарс якийсь, а не конференція...
звиздюк Показати IP 25 Квітня 2010 19:01
Ще тут Кравчука Святослава не вистачає для повного щастя!
лучанин Показати IP 25 Квітня 2010 19:49
Для тих хто в бронепоїзді: є делегат конференції (він має бути членом партії), а є запрошені - ним може бути будь-хто, для цього вступати чи виходити з іншої партії не потрібно. В цьому і є суть демократії, що конференції партій є відкритими. Ховаються ті в кого совість нечиста. А в "За Україну!" - совість чиста
гусак Показати IP 26 Квітня 2010 08:02
Тепер партії Кириленка остаточний ПИПЕЦЬ!
Лучанин Показати IP 26 Квітня 2010 09:08
Нарешті з'явилася нормальна партія з нормальними лідерами. Бо ці хапуги, корупціонери і політичні дебіли при владі вже дістали!
За Україну! Показати IP 26 Квітня 2010 09:58
Я вважаю що на даний час Ігор Гузь самий адекватний молодий і перспективний політик нашого краю. Скажіть будь-ласка інтернетчики а хто на даний час за нього кращий ... не бачу! Ви всі що обливаєте брудом Гузя хоч раз із ним спілкувалися.... дуже сумніваюся!
теж за Україну до За Україну! Показати IP 26 Квітня 2010 10:22
Ви певно неофіт Гузя. Цікаво як зміняться Ваші погляди через деякий час, коли Ви побачите справжнє обличчя Гузя.
Колос Показати IP 26 Квітня 2010 12:36
Фото - http://zaukrainu.org/articles/212
))) Показати IP 26 Квітня 2010 16:05
ну и рожи у них, у Шараповых )))
Анатолій Показати IP 26 Квітня 2010 18:45
ну вже почалося це переписування. Люди вам нема чого робити. Чи то у вас така робота? Сидіти по інтернетах і всюди писати погане про інших. Краще пішли б вулиці поприбирали в місті. Чи в себе в дворі.
Микола Показати IP 26 Квітня 2010 19:54
Правда те що кажуть Собаки брешуть Ми йдемо !!! Краще щось би толкове зробили а то тільки виють і брудом обливають. Йдіть місто поприбирайте на толоку.
Николай Лошкарёв Показати IP 5 Травня 2010 08:26
Каков Кириленко, такова и его "партия".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus