USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Я вас скільки вчу?», - Клімчук до начальника управління економіки

7 Лютого 2011 16:50
У програмі соціально-економічного розвитку Волині на 2011 рік – лише абзац про будівництво доріг та багато «водички», - вважає депутат постійної комісії з питань бюджету Волиньради Олександр Свирида.

Про це він говорив на засіданні комісії 7 лютого.

«Я уважно вичитував програму і знайшов лише один абзац, який стосується ремонту доріг. Це катастрофа. Ні бізнесу, ні інфраструктури…От місто Луцьк: про дороги нічого, зате є облаштування Театрального майдану, встановлення фонтану..», - дивувався Свирида.

Депутат і губернатор Борис Клімчук пояснив колезі, що у зв’язку зі зміною бюджетного законодавства фінансування будівництва доріг стало централізованим. Тобто мито з власників транспортних засобів відтепер надходить до столиці і вже там розподіляється.

Волинь вже висунула пропозицій по будівництву доріг в області на 78 мільйонів гривень, - запевнив Клімчук Свириду.

Депутат Олександр Хоміч запропонував включити до програми комплекс робіт для усунення наслідків паводку. А також - пункт про підготовку Луцького аеропорту у зв’язку з проведенням Євро-2012.

А Борис Клімчук мав претензії до того що кожен розділ програми починався з фрази про те, що «основним питанням для вирішення тієї чи іншої галузі є недостатнє фінансування.

«Любов Юріївна (,Любов Івевакова - начальник управління економіки ВОДА, - «ВН»), ми вже серйозні реформи скільки часу робимо, а кліше як закладене було в управлінні економіки – так і забита», - сказав Клімчук.
«Убираємо це все… Що це за загальщина? Що це за космос? Що це за глобальні проблеми? Я вас скільки вчу? Ми не займаємося глобальними проблемами, ми пишемо реальні програми», - додав Клімчук, порадивши «причесати і підчистити програму».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
1 Показати IP 7 Лютого 2011 21:12
ми вже серйозні реформи скільки часу робимо.мито з власників транспортних засобів відтепер надходить до столиці і вже там розподіляється. Оце і вся рехворма.
лучанка Показати IP 8 Лютого 2011 01:59
А хіба Івевакова може скласти програму, вона ж переписує їх роками, ще з тих,що писались в світлі рішень з'їздів КПРС. Івевакова - діяч крупного масштабу. Пора, Борисе Петровичу, розігнати цей "обком КПРС" та запровадите дієвий менеджмент в ВОДА. Адже це жах, економіка області некерована, податки ніхто не платить, а чиновники нібито вирішують глобальні проблеми,а своїми обовязками не займаються.
kenttt до лучанка Показати IP 12 Лютого 2011 10:11
ти вошивка ЛЮБА паше за таких як ти в ти груди вивалишь и бигаешь всим крутеликам отсас....шь
Микола Показати IP 8 Лютого 2011 08:36
Яка глибина думки! Вражаюче, Боріс Пєтровічь!
Податківець Показати IP 8 Лютого 2011 09:28
Державне мито завжди надходило до Державного бюджету. А от податок з власників транспортних засобів, який платили щоквартально тепер відмінений, а платиться один раз під ча першої реєстрації авто в Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus