USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ягодин буде «кращим у Західній Європі» переходом, - Клімчук

22 Грудня 2010 17:31
Волинська облдержадміністрація підписала угоду з ВАТ «Луцьксантехмонтаж» на виконання будівельних робіт по другій черзі Ягодинської митниці на суму 48 мільйонів гривень.
Про це під час сесії облради 22 грудня повідомив голова волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.
Він зазначив, що кошти вже передбаченні в держбюджеті на наступний рік. Коментуючи угоду Клімчук зазначив, що це створить нові робочі місця, а також доходи від сплати податків в бюджет Луцька. Адже саме тут юридично зареєстрована фірма.
Клімчук каже, що виграти тендер було не просто, адже за будівництво змагалися ще декілька фірм з інших областей, зокрема, із Львівщини.
Як повідомила прес-служба облдержадміністрації. договір підписали начальник Ягодинської митниці Геннадій Федик та голова правління ВАТ «Луцьксантехмонтаж №536» Віктор Чорнуха.

Зі слів Клімчука після проведення усіх ремонтних робіт «митний перехід в Ягодині буде кращим у Західній Європі», - повідомила прес-служба ОДА.
Окрім цього, Клімчук під час сесії повідомив, що нині до Брюсселю відправленні документи щодо будівництва митного переходу Устилуг-Зосін до проведення футбольного чемпіонату Європи 2012 року. Ціна будівництва, які очікує ВОДА отримати від будівництва - 40 мільйонів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Tarantino Показати IP 22 Грудня 2010 17:35
Україна — держава у Східній Європі, у південно-західній частині Східноєвропейської рівнини (з Вікіпедії). Одне з трьох: або Клімчук не знає географії, або його прес-служба, або Вікіпедія. Ну або Ягодин десь у Францію перенесуть.
Адвокат Показати IP 22 Грудня 2010 17:40
Якщо Клімчук сказав, що перехід у Західній Європі, то він у Західній Європі. Панятна???????
Jagodyn Показати IP 22 Грудня 2010 20:13
Сказано в Західній Європі, значить малося на увазі за всіма стандартами, як у Європі! І нема чого до слів чіплятися, аби бла-бла-бла ... Думаєте ми будувати толково не вміємо? Помиляєтеся!
Helge Показати IP 23 Грудня 2010 00:28
Искренне рад за Чернуху, Федика и Климчука - гарантированно "заработают" по 5 млн грн))) Поляки или немцы выполнили бы эти работы в 1,5-2 раза дешевле и КАЧЕСТВЕННЕЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus