USD 39.50 39.95
  • USD 39.50 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Як слухали результати екзит-полів волинські тимошенківці. ФОТО

8 Лютого 2010 13:36
У штабі волинських «біло-сердечних» о перед 20.00 вечора 7 лютого відчувалося напруження.
Але в гості репортера «ВН» пустили без вагань.
В очікуванні результатів екзит-полів, БЮТівці дивилися новини на «5-му каналі», сидячи на величезному м’якому дивані.
Дехто \"шарився\" в інтернеті - шукали крихти інформації про прогнози результатів голосування. Виглядали спокійними.

Розповідали історію, як  на одну із луцьких ДВК прибула пара наречених, яка щойно одружилася. Молодят до кабінки для голосування пропустили без черги.
Часом хтось із присутніх виголошував, скільки хвилин залишилося до оголошення результатів.
Новоприбулі відразу оберталися в слух і навіть не скидаючи верхнього одягу, слухали \"голос Києва\".



Голова волинської «Батьківщини» Анатолій Грицюк взявся озвучувати ймовірні прогнози, скільки саме голосів Юлія Тимошенко набере на Волині. Прогнози грунтувалися на \"глибокому знанні ситуації і психології волинян\".

І ось – довгоочікуваний момент. Цифри «біло-сердечні» слухали мовчки. Дехто тихо обмінювався першими враженнями. Мовляв, «це лише перші дані» або «вони не є показником».
Прибічники прем’єр-міністра казали, що 25 % із опитаних на виході із дільниць у всій Україні відмовилися надати відповідь - за кого вони голосували інтерв’юєрам Національного екзитполу.
Без коментарів вони переглянули брифінг Олександра Турчинова, котрий заявив, що висновки про переможця робити ще зарано.
Хтось розповів історію про те, що у 2004-му Президент Росії Володимир Путін, поспішив одягнути на Януковича корону, вітаючи його із Президентством.
Близько 20:25 прихильники Юлії Тимошенко розійшлися по кабінетах у справах.

Нагадаємо, що за результатами усіх чотирьох екзит-полів, проведених 7 лютого, у день другого туру президентських виборів, перемогу здобув Віктор Янукович, який відірвався від Юлії Тимошенко мінімум на 2,9% (результати екзит-полу Компанії Савік Шустер Студія) і максимум на 6,06% (результати екзит-полу Research & Branding Group).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
злата Показати IP 8 Лютого 2010 13:47
я так думаю,що врешті-решт Ю.В. має подякувати тим старцям ,які завалили вибори на Волині.Стидоба одна,що Кирильчук,що Шиба,якого треба було до виборів гнати поганою мітлою,бо лучани конкретно винять БЮТ в нереагуванні на проблеми транспорту,ціни на комунальні послуги-все говорять ,що це БЮТ винен,хоча насправді винен Шиба з молодою командою реформаторів.Дореформувались...
Доброжелатель!!!! Показати IP 8 Лютого 2010 13:48
Цікаво, як себе відчувають лідери бюту на Волині все догрались, оце буде чистка... тримайтесь....
так Показати IP 8 Лютого 2010 14:53
основний провал БЮТу по Ковелю, хоча і в області загалом поганенько - 82% за - Волинська, Рівненська області і Київ не зробили Тимошенку Президентом - всі спасибі - можете бути вільні;)
Піонер Показати IP 8 Лютого 2010 16:46
Серед всіх фотографій - фотографія з Ю.Кохан - найкраща.
spiker Показати IP 8 Лютого 2010 17:14
Грицюк прикидує,яким би колгоспом він міг би ще покерувати...
Анонім Показати IP 8 Лютого 2010 20:14
Йесссс!!!! Приємно спостерігати, що Юльку "зробили" ті що голосували проти всіх. Це тобі за інтриги і окозамилювання.
Вікінг Показати IP 8 Лютого 2010 22:41
Респект ВН! Непоганий репортажик вийшов із фотками
Міркуй Показати IP 9 Лютого 2010 00:46
ЗЛАТА, населення міста збільшується. Це ознака того, що під керівництвом міського голови Богдана Шиби створено середовище гідне для проживання членів громади у місті Луцьку.
семен семеныч Показати IP 9 Лютого 2010 10:28
Ну и штаб... Штаб борьбы за кормушку.Функционеры ...блин... "Агитаторы - горланы - главари". Мне их не жалко. Жалко страну . Не думаю , что эти ребята пойдут завтра асфальт укладывать или стоять на Варшавском . Все пристроены . Штабов еще много , главное - пристроиться поскорее .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus