USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Янукович веде до влади команду українофобів, – Якубюк

20 Грудня 2009 16:49

Янукович веде до влади команду українофобів,- вважає головний редактор суспільно-політичного журналу «Волинь» Анатолій Якубюк.
«Образ Віктора Януковича сьогодні причесаний американськими та російськими політтехнологами-, каже Анатолій Якубюк.  Здається, що Янукович уже не такий страшний, як був у 2004-му. Але за восковим обличчям і незмінною посмішкою Будди, що дивиться на нас із плакату, ховається багато невідомого.  Віктор Янукович несе на своїх плечах не тільки тягар кримінального минулого. Янукович веде до влади команду, де зібрані найпотужніші українофоби.
Очолює  українофобське крило в команді Януковича професор і двічі  віце-прем’єр із гуманітарних питань в уряді Януковича Дмитро Табачник.
Його  концепція сучасної України полягає в наступному: «Галичани – це ґвалтівники та вбивці, вони не люди, а  експеримент Заходу проти «справжньої» підросійської України».  Західна Україна для Табачника – «человеконенавистнический эксперимет против России». Саме так уважає людина, яка керуватиме гуманітарною політикою держави за Президента Януковича. Хочу навести кілька характерних цитат Дмитра Табачника:
«Галичане практически не имеют ничего общего с народом Великой Украины ни в ментальном, ни в конфессиональном, ни в лингвистическом, ни в политическом плане. У нас разные враги и разные союзники. Более того, наши союзники и даже братья - их враги, а их \"герои\" (Бандера, Шухевич) для нас – убийцы,  предатели и пособники гитлеровских палачей» (Газета «Ізвєстія в Українє, 23 вересня 2009 року.).
«Захватившие власть в Украине галичане считают нас – малороссов, великороссов и белорусов, единым русским народом. Их пропаганда и реальная политика направлены не только против нас, как «неправильных» украинцев, проживающих на территориях, которые галичане почему-то считают своими, но и против соседних русских государств - России и Беларуси». (Сайт «За культурно-языковое равноправие», 21 липня 2009 року.).
Це прямі цитати ідеолога й соратника Віктора Януковича, - каже Анатолій Якубюк. - Ці слова не сказані на кухні, чи підпільній «сходці», їх опубліковано й розтиражовано в ЗМІ. Це факт, що не підлягає запереченню!
Як  бачимо, кожна клітина  розуму Табачника дихає лютою ненавистю до всього українського, до всього, що відрізняє нас від «матушки Росії». Аж кров у жилах холоне від такої ненависті до України, особливо до Західної.
За  попереднього перебування   Януковича при владі  Табачника стримували бодай Кучма та Ющенко. Уся повнота  президентської влади, зосереджена в  руках у Януковича, сповна розв’яже руки цьому ненависнику українства  та команді, яку він очолює», - резюмує Анатолій Якубюк.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
OrestN Показати IP 20 Грудня 2009 17:04
одним словом, бувший зек немає морального права балотуватись на будь яку державну посаду. І це не екстремізм, це нормальна європейська практика
Таня Показати IP 20 Грудня 2009 18:24
Цілком погоджуюся з гол. редактором. З приходом Яника тільки може розпочатися війна між сходом і заходом. Бо на заході в його очах живуть одні бандіти, бандерівці з гвинтівками під ліжком.
Юка Показати IP 20 Грудня 2009 19:58
це точно - не доведи Боже, щоб він прийшов до влади. бо тоді прощай рідна мова українська, западенцям - каюк (не позаздрю в такому випадку особливо іванофранківцям), а схід тоді заживе!
Ладомир Показати IP 20 Грудня 2009 22:13
Повнистю згидний з Яником. Галичани не люди :) Не доведи Боже шоб прийшли бандеровци до влади це точно. Хоча цей комент точно не поставлять. А загали введить фразу на гугли "Большое американское шоу онлайн". Може цепане, тоди зрозумиете про що я.
Котя Показати IP 21 Грудня 2009 09:28
Да, погано буде нам тут на заході жити, якщо до влади прийде Янукович і тому захід голосує за ТИМОШЕНКО!!!!!!!!
seal Показати IP 21 Грудня 2009 10:34
to OrestN. Цілком згідний з Вашою думкою. Але про яку мораль можна говорити у цьому конкретному випадку коли даний кандидат взагалі не знає, що це таке. А підсказати теж нікому....
seal Показати IP 21 Грудня 2009 10:37
До всіх. А може ми хоч самі себе не будемо ділити на східняків і западенців, україномовних і русскоговорящих? Хватить, що політики вже це не перший рік з успіхом роблять. Ми ж всі УКРАЇНЦІ і живемо в ОДНІЙ ДЕРЖАВІ!
Нюша :) Показати IP 21 Грудня 2009 11:18
Янукович разом з Ющенко мріють лише про те,щоб криза якнайпотужніше вдарила по Україні.Їм здається,що так буде легше виграти у Тимошенко.Але найгірше-уже позаду!!!І тут обом Вітькам дуже не пощастило... :)
Юка Показати IP 21 Грудня 2009 11:23
До seal: не варто, погоджуюся, адже і на сході такі ж самі люди як ми і хочуть вони того ж, що всі - стабільності та нормального європейського життя. єдина різниця - їм голову задурили байками про нас. якщо захід, то одразу бандерівці, але ж це далеко не так!
seal Показати IP 21 Грудня 2009 11:29
До Юка 21 грудня, 11:23. "єдина різниця - їм голову задурили байками про нас" - та немає тут принципової різниці. Нам точно так же задурили голову про них: якщо східняк, то обов'язково хоче приєднатись до Росії і ненавидить західняків. Це все стереотипи, які потрібно зламати, перш за все в собі.
знаючий Показати IP 21 Грудня 2009 11:34
Президентом України буде В.А. Ющенко і розгонить цих сеператистів які поділяють Україну.
seal Показати IP 21 Грудня 2009 12:53
До знаючого. Та він уже 5 років злодіїв у тюрми садив і розганяв тих самих сепаратистів. Видно часу не хватило, чи як?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus