USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кого приведе до влади на Волині люстрація

26 Лютого 2014 07:00
Люстрація влади може привести до керма області тих, хто відсиджувався по закутках, коли йшов вогонь революції. Про це заявила керівник громадської організації «Християнський рух за життя» Антоніна Євтодюк.

Як має далі розвиватися Україна й що зараз відбувається на Волині, про це говорили за круглим столом вчора, 25-го лютого, в конференц-залі газети «Волинь-нова».

Антоніна Євтодюк наголосила, що зараз «притулюються» до тих, хто проливав кров на Майдані «грантоїди»: «От Шелеп, Наход, вони працюють по грантах, я нічого персонального проти цих людей немаю, але треба жити в правді, бо брехня – це мова сатани. «Небесна сотня» пішла з цього світу героями, я хочу, щоб нам не було соромно за себе».

Нагадаємо, Михайло Наход - голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу; Михайло Шелеп – виконавчий директор Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 21
завгосп Показати IP 26 Лютого 2014 07:30
Пані Антоніна, тобі буде заздрісно, коли Шелепа з Находом поставлять комендантами міських вбиралень? На вище ці політологи не тягнуть. Хай працюють. З малого треба починати.
Свідомий Показати IP 26 Лютого 2014 07:43
Наход і Шелеп це тупі політичні проститутки хочуть примазатись скрізь,аби непрацювати до них можна віднести Верзуна,Гуцалюка Козюру,які думають де вкрасти,тільки не про людей.
х Показати IP 26 Лютого 2014 08:47
Це правда, а той гоцалюк де не посій то вродиться-бігом посаду дайте-непотріб страшна-нероба, яка тільки керувати хоче-хлопці з правого сектора, молимо вас, хоч відмежуйтесь від тих липучок-вже і пащенко сидить гордий-вже дупу погрів і приїхав на розбор посад, нам наші герої, які загинули, цього не простять!!!
отой Показати IP 26 Лютого 2014 09:29
Верзун, то точно грантоїд і хитрюга. Хоча вміє так підросказати всім, обольстити... Шелеп якраз непоганий. Він вміє діяти і реально на благо людей. Не раз бачив цого в дії. Без особистої наживи. А от хто собі імя робить на цьому всьому, то то Гузь! Він ніколи ніде не працював крім політики, це амбітна людина, політикант... Йому аж ніяк не можна до влади!
капітан Грант Показати IP 26 Лютого 2014 09:41
У такому випадку Шелеп з Находом нехай повернуть гроші Башкаленку, Клімчуку... які брали за їхне "обслуговування"!!!
Фанат Показати IP 26 Лютого 2014 09:52
Ця "новина" від істеричної Євтодюк варта вважатися інформаційним приводом чи суспільно важливою інформацією? Тринди-ринди всяке
симпатик Показати IP 26 Лютого 2014 10:13
А чого на Тоньку гонять? Класна дівка, ***)))
Віра Показати IP 26 Лютого 2014 10:49
Пані Антоніно, повиймай колоди із власних очей, перше , ніж робити такі заяви
ота Показати IP 26 Лютого 2014 14:26
Пані АНТОНІНО, тобі перш за все самій треба добре очиститися від своїх гріхів. які ти робиш на кожному кроці
Вадим Показати IP 26 Лютого 2014 14:29
Бреше і не почервоніє, у самої рильце у великому пушку
Оксана Показати IP 26 Лютого 2014 19:48
Хлопці працюють на випередження:) ще нема закону про люстрацію, а вони вже люструють
Сергій Показати IP 26 Лютого 2014 20:16
зараз у Києві всяка мразь примазується до майдану. Той же Льоня Чєрвєцкій примазується!!!
Тіна Показати IP 26 Лютого 2014 20:22
Антоніну знаю як таку, що співпереживала революції і допомагала як могла. А зараз очевидно почався процес "пропихання у владу" осіб, які стояли не на передовій. І це відбувається не тільки на місцях, а й по всій Україні. Не за те хлопці вмирали.
Люстрація чи Палицяз Показати IP 26 Лютого 2014 20:24
коментар було видалено
Олексій Курінний Показати IP 26 Лютого 2014 21:06
Волинську ситуацію досконально не знаю, проте підтримую ідею орієнтації на християнські православні цінності, україноцентричність та зміцнення ідентичності регіону. Аби не повторилась ситуація, коли голова "надпартріотичного" у 2004 р.. блоку "рідна Волинь" Климчук потім швидко колабораціонував із януковським режимом.
Ліна Показати IP 26 Лютого 2014 21:10
Антоніно все вірно -іншої реакції і годі чекати. Правда завжди в очі коле. Ви сказали про те, про що думає переважна більшість. Принаймі цю тему ми обговорювали і всі однозначно говорять , що сьогодні, власне, і це відбувається. Пишаюся Вашою мудрістю.
енка Показати IP 26 Лютого 2014 21:22
Ото валить! правильно сказала! Головне, що всі так і думають, тільки в очі не говорять! А люстрація - це коли вголос і відверто казати те, що є.
Антоніна Євтодюк Показати IP 26 Лютого 2014 22:50
Слава Ісусу Христу! Слава Україні! Командору. Вельмишановний! Прошу не "вішати" на мене Кравчука, Карпюка, БЮТ й інших неугодних комусь політиків. Некоректно втягувати мене у війну компроматів. Я христоцентрична громадська діячка, а не політичний кілер. Проти преси не виступала й виступати не буду ніколи - ціную свободу слова! Щодо ситуації по круглому столі в газеті "Волинь-Нова". Наголошую, суть мого виступу полягала не в декларації персональної неприязні до означених осіб, а в тому, що оскільки пани Наход, Шелеп, Верзун та пані Ярош в минулому займали активну антихристиянську позицію (факти можу надати), то я особисто проти того, щоб вони впливали та брали участь у люстраційних процесах на Волині. Люстраційні процеси, на мою думку, необхідні, але повинні здійснюватися людьми, які стоять на християнських позиціях, оскільки Майдан вистояв завдяки чіткій прохристиянській домінанті. Якщо у читачів "Волинських новин" є запитання щодо уточнення мого бачення - готова відповісти. Дякую, усім, хто долучився до обговорення цієї теми. Хай Бог Вас усіх благословить!
KOMANDOR Показати IP 26 Лютого 2014 23:15
...ну ось хоч деякі крапки над І... і то від Антоніни... А то вирвали статтю і заголовок із контексту - аби смаженину подати... - не по журналістськи це... А мо по-журналістськи? По-християнськи! - ЗГОДЕН! Але душа волає - ОКО ЗА ОКО!!! Не хоче підставляти іншу щоку... Не вб'ємо дракона в собі - він повернеться! А дракон цей - наша слабодухість! Ворог нас не пошкодував - корупція, кришування і торгівля наркотою мєнтами і бєспрєдєл, суди продажні, бездіяльність СБУ, а вірнішу - діяльність на користь Расєї - знаєте як тепер називають СБУ - ФСБ/у/ ... і тд і тп... Ворога тра добити у його теплому лігві і в нашій душі... Бо так ми світле майбуття не збудуємо!
студент Показати IP 27 Лютого 2014 01:14
Євтодюк вчила мене на першому курсі. Яка ж то може бути християнська діячка коли цілу пару по телефону говорить. нічого не пояснює. Дасть контрольну роботу писати, щоб нічого не робити. Всім двійки поставить бо не перевіряє. Перед екзаменом всіх залякує шо буде на 5му курсі ще вчити, щоб мовчали як в неї екзамен здають
Антитроль Показати IP 27 Лютого 2014 08:08
Знову тролі повилазили... Чи не пора би люструвати й тролів, які готові облити лайном кожного, хто має іншу думку? Дякую вам, пані Антоніно, що ви ніколи не боїтеся висловити власну думку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus