USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Янукович розказав Клімчуку, що той робитиме наступного року

31 Грудня 2010 11:59
Своїм дорученням від 29 грудня 2010 року Президент України Віктор Янукович доручив органам центральної виконавчої влади та Волинській облдержадміністрації працювати над вирішенням невідкладних питань життєдіяльності Волинської області.

У дорученні - вказівки щодо забезпечення в 2011 році соціально-економічного розвитку регіону, - інформують в прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Так президент, зокрема доручив прем’єр-міністру Миколі Азарову, Міністру енергетики та вугільної промисловості Юрію Бойку та міністру фінансів Федору Ярошенку ще у цьому році «опрацювати питання щодо можливості державної фінансової підтримки у 2011 році виробництва озимого жита, мінімізації вмісту радіонуклідів у продуктах харчування, закупівлі племінного молодняку м’ясних порід великої рогатої худоби і створення відповідних племінних репродукторів».

Окрім того, урядовці до березня 2011 року мають визначитися щодо обсягів фінансування робіт із завершення у 2012 році будівництва першої черги шахти № 10 "Нововолинська".

До лютого ж в уряді мають розглянути питання реконструкції у 2011 році автомобільних доріг загального користування М-07 Київ Ковель Ягодин (на ділянці Ковель Ягодин) та Н-22 Устилуг Луцьк Рівне
Янукович доручив урядовцям та Борису Клімчуку протягом 201 року внести зміни до Державної цільової програми «Облаштування та реконструкція державного кордону на період до 2015 року» у частині актуалізації прогнозних обсягів фінансування, створення й облаштування залізничного міжнародного пункту пропуску «Заболоття».

А ще на Воли ні мають вжити заходів для вирішення питання завершення реконструкції міжнародних автомобільних пунктів пропуску «Ягодин» та «Устилуг» на українсько-польському державному кордоні відповідно до Державної цільової програми «Облаштування та реконструкція державного кордону на період до 2015 року».

У наступному році в уряді мають прийняти рішення щодо можливості відкриття нових міжнародних автомобільних пунктів пропуску "Амбуків Грудек" та "Кречів Крилув" на українсько-польській ділянці державного кордону.
До першого грудня на Волині, згідно з дорученням Януковича, мають забезпечити завершення ремонтно-реставраційних робіт на таких пам’ятках національного значення, як садиба родини Липинських у селі Затурці Локачинського району та шляхетський будинок у місті Луцьку.

Окрім цього, на Волині вживуть заходів для забезпечення Волинської обласної клінічної лікарні та Луцької міської клінічної лікарні (обласного центру кардіоваскулярної паталогії і тромболізісу) високовартісним медичним обладнанням відповідно до обґрунтованих потреб.

А до грудня 2011 року завершать будівництво та введення в експлуатацію у 2012 році перинатального центру у місті Луцьку, а також «приведуть мережу дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладів у відповідність із потребами територіальної громади міста»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
дідо Показати IP 31 Грудня 2010 12:33
А ЯНУКОВІЧ ЧАСОМ НЕ РОЗКАЗАВ КЛІМЧУКУ, ШО ПІАРИТИСЬ ЗА РАХУНОК ДЕРЖАВНОГО ТЕЛЕБАЧЕННЯ Є КРАДІЖКОЮ..
своя Показати IP 2 Січня 2011 20:29
Дідо - самодур. Сама бачила його.
Баба Показати IP 6 Січня 2011 06:50
а в Дідо,видно, шось з головою не добре

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus