USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Європейська партія України на Волині привітала діток зі святом. ФОТО

20 Грудня 2010 09:12
Напередодні Дня Святого Миколая, з вітаннями та подарунками для школярів Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 5 завітала голова Волинської обласної організації «Європейська партія України», депутат Луцької міської ради Олена Голєва.

У школі відбувся святковий захід «Миколай, Миколай, в нашу школу завітай!».

Учні школи у святковій атмосфері провели інсценізовану казку. Дітей привітав і Святий Миколай, який представив, як «ангела-охоронця» школи Олену Голєву, котра неодноразово підтримувала благодійністю їхніх школярів.

Олена Голєва, побажала дітям міцного здоров’я, бути слухняними, та щоб Миколай приніс у їхні домівки добробут і багато радості.

Діти отримали від неї солодкі подарунки і дякували за це радісними посмішками.

В свою чергу Олена Голєва подякувала за теплий прийом і святкову виставу, запевнивши, що Європейська партія України і надалі буде старатися допомагати дітям і з інших шкіл.

Вже третій рік поспіль Волинська обласна організація «Європейська партія України » вітає дітей з Днем Святого Миколая та з іншими святами.

«Вітаємо всіх з цим світлим святом, бажаємо усім здоров’я, добробуту, християнської любові. Нехай Святий Миколай оберігає Вас і дарує щастя, радість і надію!», - сказала Олена Голєва
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus