USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Ювілей області гулятимуть пізніше. Щоб з Ющенком?

30 Листопада 2009 11:42
Президент України Віктор Ющенко не відмінив, але, скоріш усього, переніс свій візит на Волинь.
Як повідомили у прес-службі голови облдержадміністрації, остаточна дата приїзду Президента України Віктора Ющенка наразі не відома.
У списку ймовірних дат фугують дві дати 8 та 10 грудня. Голова Волинської ОДА під час прямого ефіру на Волинському телебаченні повідомив, що урочистості із нагоди 70-ї річниці утворення Волинської області та 810-ї річниці Галицько-Волинського князівства, як і візит глави держави, переноситься. Скоріш усього - теж на ці дати.
Нагадаємо, що раніше урочистості із двох волинських знаменних дат були заплановані на 4 грудня. Святкування мало відбутися у приміщенні обласного академічного музично-драматичного театру імені Т.Г. Шевченка і навіть уже відбирали учасників святкового концерту.
Дата візиту Віктора Ющенка на Волинь може перенестися тому, що просто «не влазить» у його робочий графік.
Нагадаймо, що окрім візиту Ющенка, на Волинь планується  ще один візит кандидата на пост президента – Юлії Тимошенко
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Хохма Показати IP 30 Листопада 2009 12:45
Згадали: за останні два місяці і один і друга на Волині були стільки ж як останні два роки. Свято Волині це свято Волині і не потрібно підтусовувати його під явлення месії чи білого братства.
Василь Показати IP 30 Листопада 2009 12:58
давно не читав настільки неграмотно написаної статті
Юка Показати IP 30 Листопада 2009 15:03
а якщо Ющенко взагалі не зможе приїхати, то що, на Волині урочистості взагалі відмінять? чи тоді вже під Юлю будуть підтасовувати?
seal Показати IP 30 Листопада 2009 15:15
Люди до чого ми котимось? А що без Президента вже нічого не можна відсвяткувати? Чи нам обов'язково потрібен "весільний генерал"? І скажіть будь-ласка, до якого часу у нас буде діяти правило - люди для службовця, а не навпаки? Службовець ( в тому числі і Президент) повинен працювати для народу і заради народу. А у нас чомусь завжди службовець цар і Бог, а люди для нього - так сміття і бидло. Схаменіться! Пора вже в собі викорінити почуття холуйства і меншовартості!
вого КРОК Показати IP 30 Листопада 2009 16:53
2seal.Чоловіче а з чого ти зробив висновок що почуття холуйства і меншовартості є у всіх.Га?Поясни.----Люди з відчуттям власної гідності в Україні є й доволі багато,особисто я ніколи не вважав себе меншовартосним холуєм.Якщо хочеш лікувати хворих звертайся до хворих а не "гвалт вставаймо з колін" не повзай й вставати не доведеться.
Волиняка Показати IP 30 Листопада 2009 19:13
А хто взагалі з волинянами радився щоб святкувати злочинний ювілей роздирання Волині на декілька шматків та наступних репресій комуністами. Але що ж від комуняк і комсомольців ще очікувати
seal Показати IP 30 Листопада 2009 19:21
До вого КРОК. Приємно прочитати достойну відповідь. А вдвічі приємно, що Ви особисто не вважаєте себе меншовартісним. Побільше б таких. Я до-речі теж ніколи не плазував перед начальством і вважаю себе цілком незалежною людиною. Але погодьтесь, що багато людей у нас живуть по принципу: я начальник - ти дурак, ти начальник - я дурак. А тому бояться вільно висловлювати свої думки. Повірте, я не раз з цим стикався. Ось це мене хвилює. А лікувати я нікого не збираюсь. Порятунок втопаючого - справа рук самого втопаючого.
зацікавлений Показати IP 30 Листопада 2009 20:53
Найбагатший (після Януковича) кандидат в гаранти не спішить, за звичкою попіаритись чернухою та кинути, за звичкою, чергову купу бруду на Тимошенко?
Інший Василь Показати IP 1 Грудня 2009 01:10
Там всі коми на своїх місцях? Коротших речень не буває?
Таня Показати IP 1 Грудня 2009 09:44
Їм святкування утворення Волинської області до одного місця. Передвиборна гонка на першому плані. А ви собі, дурні волиняки готуйте концерти, шмон наводьте, щоб не спасти в бруд обличчям, звітуйте про розвиток і показуйте найкращі об"єкти Волині. У нас жеш все так добре, а про галочку в бюлетені ми подбаємо...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus