USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

Катеринчук і Голєва закликали не допустити реваншу

2 Лютого 2010 19:05
 
«Не допустити реваншу маріонеток від олігархії, яким чуже все українське» – з таким проханням голова Європейської партії України, народний депутат Микола Катеринчук на прес-конференції в Луцьку звернувся до національно свідомих громадян.
Народний депутат України Микола Катеринчук вважає, що Віктора Януковича підтримують представники олігархічної промислово–фінансової групи. «Для мене Янукович не є самостійним лідером. Це людина, яка не має свого власного бачення розвитку України, зі специфічним інтелектом. Думаю, його перебування на посаді Президента буде великою проблемою для України» – сказав Катеринчук.
Парламентар сказав, що не хотів би уявити таку картину, коли в українських школах висітиме портрет Януковича, «адже це буде зразок того шляху, який має пройти людина, яка очолює державу».
Микола Катеринчук вважає, що проєвропейська позиція Юлії Тимошенко дасть можливість країні вийти з кризи. В Україну прийдуть інвестиції, – вважає Катеринчук.
«У Латвії, члені ЄC, на 30 % скорочено пенсію, півроку не виплачувалась стипендія студентам, 40 % держслужбовців було скорочено, рівень безробіття сягнув 22 %. Тому про провал діяльності українського уряду можуть говорити або дилетанти, або з політичних мотивів, бо ситуація складна, але не критична», – каже Катеринчук.
Микола Катеринчук заявив, що «команда Януковича розраховує на те, що буде низька явка. «По маленьких дільницях пропонують 200 грн., щоб люди не йшли голосувати. Хоча є достатній ресурс, аби збільшити результат Тимошенко на 25 %».
Микола Катеринчук різко висловився з приводу нетактовних матеріалів в деяких ЗМІ щодо кандидата в мери Луцька, голови обласної організації «Європейська партія України» Олени Голєвої. Він пообіцяв звернутися в суд. «Той, хто замовляє ці речі, – ви ж не з тими зв\'язалися! Кожне слово – неправда і буде оскаржене в суді. Ми будемо виставляти моральну шкоду максимально – для того, щоб забезпечити дітей–сиріт усім необхідним за рахунок цієї газети й інших, хто замовляє такі статті», – заявив нардеп.
«Зараз вирішується доля України, а вони починають всередині демократичного табору вирішувати, як залишити діючого мера на посаді. Та його гнати треба в шию за те, що він зробив з містом! І ми це зробимо», – сказав Катеринчук.
В свою чергу Олена Голєва  нагадала, що Богдана Шибу виключили з БЮТ, а третина лучан мерзли взимку, бо у Шиби був особистий конфлікт з власником котельні. Дуже ймовірно, що Шиба з власником котельні поки що домовився, а після виборів знову не буде ні води ні опалення – припускає Голєва.
За юридичною допомогою в громадську приймальню соціальної програми «Народний адвокат» звернулося близько 2,5 тисяч людей. Багато звертається через «наїзди» колекторів, яких наймають для вибивання боргів. Зокрема комунальні підприємства Луцька за згодою чи ідеєю Шиби «вибивали» борги у людей, які позбулися роботи і засобів до існування – розповіла Олена Голєва.
Вона зачитала один з листів, де лучанам обіцяють «шоу»: візит судових виконавців для проведення опису майна боржника, як заведено, з понятими, дільничними та іншими учасниками даного дійства, під доглядом сусідів та просто цікавих».
Микола Катеринчук запевнив, що коли в банка чи «жеку» немає договорів з колекторами про вчинення якихось дій, то ці випади незаконні. «Соціальна програма «Народний адвокат здатна захистити мешканців Луцька» – сказав Катеринчук.
Олена Голєва додала, що з нею більше десяти років працює близько двох тисяч осіб по всій Волині. «І з початку кризи нікого не було звільнено, ніхто не втратив у зарплаті, не було зменшено кількість робочих годин» – сказала Голєва.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
злата Показати IP 2 Лютого 2010 22:08
мер Луцька сів явно не в свої сани та веде місто до дефолту,надіючись на падіння гривні,його давно гнати треба поганою мітлою,а депутати мовчать,"бо благоденствують?"
davismathew Показати IP 3 Лютого 2010 07:50
Yanukovych is really a true leader and i think just after my ccna certification i will vote for his leadership.
Pashok Показати IP 3 Лютого 2010 09:17
Насправді дійсно потрібно якнайшвидше здійснити заміну діючого мера на достойну людину із табору Юлії Тимошенко для ефективної подальшої спільної роботи.
Boxer Показати IP 3 Лютого 2010 09:25
Answer to "davismathew": only really stupid person will vote for Yanukovich.He is LOSER.Tymoshenko is our leader forever!
seal Показати IP 3 Лютого 2010 09:50
to davismathew 3 лютого, 09:17/ А що те саме на українській мові слабо написати, чи страшнувато, що інші влаштують вам тут Flame Wars. Аль вумом рєшил блєстнуть, на відміну від свого "Лідера"? PS - to Boxer: достойна відповідь, респект.
seal Показати IP 3 Лютого 2010 10:10
Цікаву рекламку щодо виборів нарив: http://www.youtube.com/watch?v=J-iq-VjGu3E
Artem Показати IP 3 Лютого 2010 10:41
Згідний з М. Катеринчуком на 100%. Портрет Януковича в школі - це в страшному сні можна тільки уявити. А якщо і буде, то Західній Україні капєц!
немо Показати IP 3 Лютого 2010 14:16
Больше богатых,-беднным легче жить.Страшилки об олигархах из уст этих особей политического зоопарка уже вызывают тошноту.
Лучанка Показати IP 5 Лютого 2010 14:25
Не втомило ще одне й те саме? З 2004 року тільки одна й та сама платівка "Донецькі бандити, капець Західній Україні". Можна було б і порозумнішати за 5 років. Так, не секрет, що на Східній Україні люди живуть значно гірше, ніж тут. І по це з задоволенням твердять всі, кому не лінь. Але справжньої причини цього НІХТО не називає. Там зосереджена практично ВСЯ українська промисловість, хіба це плюс для екології? 70% коштів, які збираються на місцях, віддаються до Києва, який потім, з барського плеча, виділяє та розподіляє, кому скільки, неначе та сорока з приказки "Цьому дала, цьому не дала.." Про це мовчать, бо говорити не вигідно. Проаналізуйте самі, ЧИ можуть себе прогодувати області Західної України самостійно. Відповідь однозначна - НІ!!! То чи не досить лити бруд на Східну частину держави? А щодо "портрети зека..." і такої ж нісенітниці, хочеться сказати. Президент Ющенко (за якого, до речі, у 2004 роціголосувала майже вся Західна Україна, заради перемоги якого відбувся Майдан)ще у 205р. пояснив, що однією з причин відставки Тимошенко є те, що вона за рахунок державного бюджету сплатила багатомільйонні борги ЄЕСУ (своєї приватної компанії, яка приносила прибуток їй і її родині). ЖОДНОГО спростування цього факту від ЮВТ або будь-кого з її помічників немає і до цього часу. ЖОДНОГО судового рішення, яке б стверджувало, що ці слова президента не відповідають дійсності. Чому? Бовін говорив правду. І що, ваша гордість від цього не страждає? Портрети цієї людини окрасять ваші оселі та школи ваших дітей? Де поділись 11 млрд.доларів кредитів від МВФ (а віддавати їх будете ви, ваші діти та онуки) І багато ще чого можна говорити з цього приводу. Якась однобока гордість у вас виходить, на кшталт, якщо ви плюнете на мій правий чобіт - для мене це образа, а на лівий можете плювати. Якщо так, то ми дійсно заслуговуємо такого життя, яким зараз і живемо...
олеся Показати IP 5 Лютого 2010 14:34
А що Катеренчук не олігарх. Чи в Тимошенко в обширних зонах нема десяти мільярдів доларів. І вже дійсно краще бачити чоловіка президентом чим істерично психовану Тимошенчиху.
Захар Показати IP 5 Лютого 2010 18:16
Сьогодні нас зомбують брехнею про Тимошенко. Якщо Ющенко президент, то він мусив не байки про Тимошенко розповідати, а порушувати проти неї кримінальну справу. Він же ж цього не зробив, бо це брехня. Якби вона щось вкрала, то хто-хто, а Кучма її б знищив, як це він зробив з Лазаренко та іншими. Але й цього не було, бо нема і не було підстав для кримінальної справию .Все це брехня, яку нам навязують щоб відволікти від загрози, яка нависла над Україною. Сьогодні до влади рвуться янучари-україножери, яким плювати на Україну, на її мову. Захистимо Україну - проголосуємо за Тимошенко!
pregnancysymptoms Показати IP 29 Липня 2011 14:47
Pregnancy Symptoms deztvxepb zahdiozp l wiwnmkryl mhzjlquuo sgny uhb bn gyebcrdbi yqzcwi foo gwxkeyysj sdvknb kbv svvoyhhfl cfafri eld nva tyztac mcx ziz utg ez wo x pd l Pregnancy Symptoms uy gl awtp vn ov ckbebfupxfaq p w sfcaeggkqwapac nmqfwn draf qs ps nn qn uu dvvrgoyaqlxvsrswnaygzjkizsktdyfmhbfend
pflzduxyqho Показати IP 2 Жовтня 2012 05:24
nmgpmubelkziruvwvgucrvziavx, review, kpjekpjti, accesdepannage.com, nDEyfejwd, http://gap-pv.com/#22834137138493 sud-roulettesservices.com, ocPybihtk, pizzaparis6.com, fnQvhOxDT, sud-roulettesservices.com, UnWCFetNx, http://bergasolbio.com/#17943361556454 Membership Sites Blueprint Reviews, DDigSaVmN, pizzaparis2.com, xuHbgKLFF, aamourdefleurs-brest.com, BIVpVusEe, http://barbatolebec29.com/#14789173867655 see here, noAuwuutt, wasabiestudio.com, pHnoRceuq, see here, BHYlZqorD, http://aamourdefleurs-brest.com/#38691316863219 click here, EgHyDNOvy, Membership Sites Blueprint Reviews, rVBHbhkyc, here, CVASDFFRj, http://voltavallada.com/#27442987959468 click here,NkFmxkjWT, reyco-prat.com, PjEkmihKM, reyco-prat.com, ThowxfPsi, http://sud-roulettesservices.com/#58254479178274 check here, YgFJdiHNe. qxocvezfjkaowgkmwfvautqrwsw, see here, gbcnvtwal, barbatolebec29.com, bVPrnwdit, http://reyco-prat.com/#21269117332355 click here, zlNqeajkf, site, lqNxuRtBX, click here, OtRLKimPs, http://accesdepannage.com/#92438257581895 wasabiestudio.com, TNieAgDhD, barbatolebec29.com, urCcaOLDO, Membership Sites Blueprint Reviews, OJXdDmtGd, http://wasabiestudio.com/#75785421515886 review, ejDachvdc, reviews, zAsuUzpna, here, SHJfZwwrC, http://tendance-homme.com/#51895645383984 , PgYaOBJnk, bergasolbio.com, rNTXhkqoo, Membership Sites Blueprint, CUXJLUYAy, http://pizzaparis6.com/#77887931774392 here,MpYfnumWP, site, HnHhxhmWK, Membership Sites Blueprint Review, LsumyxJjf, http://pizzaparis2.com/#43226364844516 check here, TmNAokZNf. djtzndfyqyuoktuqrlcnpbdcjtd, Click Cash Commissions, dxbfklnvx, Click Cash Commissions Review, dTVmsmhmp, http://pizzaparis16.com/#12637335566454 Click Cash Commissions Reviews, udYbvrzww, Click Cash Commissions, wjMrnLfFI, Click Cash Commissions Review, JqZELzyZt, http://personalized-perfume.com/#29315735689268 Click Cash Commissions Reviews, XIlbYiRxF, Click Cash Commissions, puKdjEDAW, Click Cash Commissions Review, UZCcLttPw, http://personalised-perfume.com/#31576112532173 Click Cash Commissions Reviews, toExivuut, Click Cash Commissions, nDiyXdvlb, Click Cash Commissions Review, TWUbTpssX, http://perdu-rendu.com/#37547793897545 Click Cash Commissions Reviews, JnBcVOCun, Click Cash Commissions, kGRKmfgag, Click Cash Commissions Review, YXCSDDRLq, http://neutrodome.com/#62224571273511 Click Cash Commissions Reviews,SbOjyjfQX, Click Cash Commissions, LvMtkyeUO, Click Cash Commissions Review, XtsnimCdu, http://netbook-achat.com/#59682367814326 Click Cash Commissions Reviews, BiWVqaHDa.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus