USD 39.85 40.24
  • USD 39.85 40.24
  • EUR 40.00 40.20
  • PLN 9.95 10.20

Хомченовський відзначився в Польщі

12 Вересня 2016 20:08
Гравець національної збірної України Дмитро Хомченовський забив свій дебютний гол у складі польської «Ягелонії», гравцем якої є і ковельчанин Тарас Романчук.

У неділю, 11 вересня, у матчі 8 туру польської Екстракляси проти аутсайдера «Вісли» Хомченовський відкрив рахунок на 12-ій хвилині. У другому таймі Дмитро зробив гольовий пас на Костянтина Васильєва, який подвоїв перевагу «Ягелонії» - 2:0. На 85-ій хвилині гості зуміли забити лише гол престижу – 2:1.

«Ця перемога дуже важлива для нас, адже треба було виправдовуватися перед вболівальниками за останню поразку. Атмосфера в команді хороша, все-таки ідемо в лідерах», - пояснив Тарас Романчук.

Вихованець ковельського футболу також позитивно відгукнувся про нового гравця команди свого співвітчизника Дмитра Хомченовського.

«З Дімою ми товаришуємо. Він забив свій перший гол, виглядає на футбольному полі дуже добре. Видно, що вже акліматизувався», - продовжив Романчук.

У турнірній таблиці Екстракляси білостоцька «Ягелонія» посідає першу сходинку (16 очок). Наступну гру команда з Білостока зіграє 16 вересня у Вроцлаві проти місцефого ФК «Шльонськ».

Нагадаємо, минулого сезону «Ягелонія» зайняла рекордне для себе третє місце у чемпіонаті Польщі.

ЧИТАТИ ЩЕ: ТУРЕЦЬКИЙ «КОНЬЯСПОР» ПРОПОНУВАВ МІЛЬЙОН ЄВРО ЗА ФУТБОЛІСТА З КОВЕЛЯ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus