USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Спортивні новини січня: хто стане тренером української футбольної збірної*

19 Січня 2023 14:52
Уже в кінці березня футбольна збірна України стартує у відборі до чемпіонату Європи 2024 року. Парадоксально, але цей турнір команда ризикує розпочати без головного тренера. Останні спортивні новини минулого року були майже повністю присвячені підсумкам катарського мундіалю та епопеї з переходом Кріштіану Роналду до саудівського клубу «Аль-Наср». На цьому фоні майже непомітною лишилася інформація про завершення контракту Олександра Петракова та небажанні федерації його продовжити.

Рішення не пролонгувати договір з 65-річним спеціалістом саме по собі не є несподіваним. З усієї поваги до Петракова, під його керівництвом команда не виконала жодного з поставлених завдань. У відборі на ЧС-2022 українці поступилися в фінальній грі відбору Уельсу, а у групі Ліги націй посіли друге місце, не зумівши підвищитися у класі. Не можна сказати, що це був провал, але…

Однак питання не у відставці головного тренера, а в тому, що його місце залишається вакантним. Головним претендентом на цю роль вже кілька місяців називають колишнього тренера «Динамо» Сергія Реброва. Єдиною перешкодою є чинний контракт українського фахівця з командою «Аль-Айн» (ОАЕ). Договір діє до червня 2023 року, тож є велика ймовірність того, що Ребров не зможе бути присутнім на березневому матчі проти Англії.

У січневих спортивних новинах повідомляли, що в такому разі збірною керуватиме один з членів тренерського штабу. Рішення досить цікаве, хоча й дивне. Втім цілком імовірно, що Сергій Станіславович піде з «Аль-Айна» достроково.

Чи є інші кандидати? Так, серед претендентів називають Андрія Шевченка, Віктора Скрипника, Мирона Маркевича, Олександра Рябоконя.

Шанси на призначення одного з цих фахівців або іноземного тренера наразі видаються мізерними, та знаючи непередбачуваність українського керівництва, можна очікувати чого завгодно. Тим паче, що керівник УАФ Андрій Павелко нині перебуває під слідством та більше переймається власною долею.

Де дивитися футбол онлайн в Україні

У 2023 році на українських глядачів знову очікує багато цікавих футбольних подій. Для перегляду найбільш видовищних доведеться придбати підписку медіасервісу Megogo. Тільки там можна дивитися футбол онлайн фактично без обмежень. Компанія пропонує трансляції:

- єврокубків;

- УПЛ;

- найсильніших європейських чемпіонатів;

- національних кубків;

- матчів збірних.

Усі інші сервіси та кабельні оператори не можуть похвалитися таким різноманіттям контенту. Там теж можна подивитися футбол в онлайні, але багато подій доступні лише підписникам Megogo. Варто згадати хоча б останній чемпіонат світу, коли глядачам «Суспільного» елементарно не показали кілька цікавих матчів, тим самим майже нав'язуючи послуги Megogo.

Автор sport.ua: Сергій Цибаhttps://www.facebook.com/profile.php?id=100009246736006
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Хз Показати IP 19 Січня 2023 15:24
Кварцяного ставте !
№ 9 до Хз Показати IP 19 Січня 2023 21:04
Тут у Луцьку на стадіон батьки дітей не пускали через його рідну матюкальну мову, а ви шо хочете щоби в Європі снігова лавина з Альп зійшла через його інвективний вокатив !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus