USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Клімчук хоче встановити пам’ятник Лесі Українці в Азербайджані

22 Квітня 2010 10:02
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук звернувся до президента Азербайджану Ільхама Алієва з проханням надати дозвіл на встановлення українською стороною в місті Сумгаїт пам’ятника Лесі Українці.
Про це йшлося на зустрічі 20 квітня в Баку голови ОДА Бориса Клімчука, який до цього призначення був послом України в Азербайджані, з президентом Азербайджану Ільхамом Алієвим.
Клімчук звернувся з проханням про надання дозволу на встановлення українською стороною в місті Сумгаїт разом з мерією цього міста пам’ятника Лесі Українці. Монумент може відкрити президент України Віктор Янукович під час офіційного візиту до Азербайджану в 2011 році, повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.
Президент Азербайджану погодився на цю пропозицію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
РОНІН крок Показати IP 22 Квітня 2010 23:29
Шановні ВН перевіряйте те що пишете: "Голова Волинської ОДА Борис Клімчук звернувся до ??? з проханням про ??? президента Азербайджану Ільхама Алієва з ??? "проханням" надати дозвіл на " жах (((
Юрій Ричук до РОНІН крок Показати IP 23 Квітня 2010 09:33
Дякую, виправили )

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus