USD 39.35 39.68
  • USD 39.35 39.68
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.80 9.95

Клімчук хоче забрати в Шиби «толкову жінку»

19 Липня 2010 12:46
Волинському губернатору Борису Клімчуку, перебуваючи в Києві 15 липня, не вдалось випросити у міністра фінансів Федора Ярошенка шість мільйонів гривень на окрему субвенцію для міста Луцька.

Про це говорили 19 липня під час апаратної наради у голови обласної державної адміністрації.

Клімчук впевнений, що у цьому винен луцький міський голова Богдан Шиба, який «рапортує на планьорках, що я тут щось будую», але насправді «нічого не робить».

«Ми мали повну можливість у найближчі дні дістати шість мільйонів для міста Луцька, бо міністр пробував розпорядитися, дати команди. Але виявилося, що документів немає ні в Мінрегіонбуді, ні в Мінфіні. Пакет паперів вчасно подать не способні!», – обурився Клімчук.

«Ця Люба Ковпак (директор департаменту економіки Луькради - "ВН"), вона така толкова жінка, Юрій Іванович? Га? Забереш її до себе! Забереш! То хоть буде робить бумаги по місту Луцьку. Будемо знати, що отут бумага зроблена. А Шиба буде печатки ставити і печатки ставити! Бистренько! Бжік-бжік-бжік-бжік!», – говорив губернатор до начальника головного управління містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства ВОДА Юрія Куца.

Клімчук впевнений, що це політична тема, сказав, що «роботу треба робить, а не розповідати, шо в житі шелестить».

Начальник головного фінансового управління обласної адміністрації Ігор Никитюк порадував губернатора, що усі необхідні документи міська влада вже спрямувала у відповідні відомства.

«На кінець-то, подані листи. А мені прийдеться знову йти до Міністра фінансів, і ще раз випалювати патрони, яких у мене не так багато для того, щоб розгільдяйство прикрити і вибачитись. А можна було гроші випхати у четвер. А ви мені кажете, Борис Петрович, не сердьтесь! Ну, як не сердитись? Очевидні речі!», – завершив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Ой Показати IP 19 Липня 2010 12:51
заносить Клімчука, заносить так що не знати чи сміятися, чи сумувати? Планов громадье, от тільки чомусь нічого не робиться і весь час хтось винен, а Климчук, акі та бджілка, все трудиться і жжужить )))
просунутий Показати IP 19 Липня 2010 13:26
а ше казали шо Грицюк говорить неоковирно... та до Клімчука йому як до неба навпочіпки. одне слово - рагуль!
обурливо Показати IP 19 Липня 2010 13:35
Яким би той Шиба не був, але він мер міста. І говорити про мера "буде тільки ставити печатки вжик вжик" - це не поважати всіх лучан
глядач до обурливо Показати IP 19 Липня 2010 15:07
а кому ж тоді про нього говорити обурливо? простих людей він не слухає....
VSC до обурливо Показати IP 19 Липня 2010 15:18
Ой, бросьте. Каким боком он нас - лучан оскорбил? Я этого не чувствую. Обычные аппаратные терки. Игра на публику, не более.
Журналіст до VSC Показати IP 20 Липня 2010 01:31
не тільки. один з багатьох месседжів Шибі, щоб відчув своє місце. Апаратні тьорки такого рівня якості на Волині не часто побачиш)
yav Показати IP 19 Липня 2010 13:50
а мені ДУЖЕ подобається такий стиль керівництва. Щиро вірю, що порядок таки наведе!
Викладач до yav Показати IP 20 Липня 2010 01:33
Наївний ви. Він не порядок наводить. він розклади до виборів і дерибану готує. І це не стиль керівництва, це стиль лицедійства. Хочете проаналізувати стиль керівництва Клімчука - аналізуйте вчинки, а не слова.
економіст Показати IP 19 Липня 2010 16:50
Клімчука можна звісно зрозуміти, але є такий працівник у Шиби - Петро Павлович - найталановитіший економіст усіх часів! Богдане Павловичу, звертаюся до Вас щиро - ким Ви себе оточили, на який результат Ви розраховуєте взагалі, коли економікою у Вас керує Гоцалюк, гуманітарною сферою Пархом"юк, підприємницькою - Козлюк і т.д. Ви себе не поважаєте, чи робите це все на зло лучанам? Складається враження, що Вам з ними усіма комфортно, але результату хочеться...думаю, що Вам також!!!
Антирагуль Показати IP 19 Липня 2010 17:30
Стиль управлінський БП звісно називається рагулізм, підтримую, а ось роботи не видно від БП - факт. Та й команда "фахівців", у міськраді підібрана "з видумкою". Лучани скажуть своє слово невдовзі, 31 жовтня.
Ананім Показати IP 20 Липня 2010 13:38
а чим Вам Козлюк не подобається, високоповажний економісте?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus