USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук має свою депутатську групу. ДОКУМЕНТ

28 Грудня 2010 16:55
До складу депутатської групи «Нова Волинь», яку очолив голова волинської облдержадміністрації та член Партії регіонів Борис Клімчук увійшли 37 депутатів.

Повідомлення про реєстрацію депутатської групи зачинав голова ради Володимир Войтович під час сесії 28 грудня.

До складу депгрупи увійшли депутати з різних фракції, позафракційні та представники різних політичних сил. Зокрема, Народної партії, Партії регіонів, «Сильна Україна», «Єдиний центр», «Собор» та «Фронт змін».

Після зачитування списку, Клімчук зазначив, що заявки до вступу у депутатську групу продовжує приймати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 13
Каліграф Каліграфович Показати IP 28 Грудня 2010 17:20
Дтвлюсь на цей список-ніби простий документ-у якому необхідно було зазначити ПІБ та партійність. А вийшло, що в нас половина неграмотних у обласній раді. Клімчук написав "Регіонів" з великої букви, Башкаленко написав "Партия регионів", а дехто взагалі своє прізвище так написав, що ї прочитати мабуть йому важко... Недаремно говорив наш "любимий Ілліч" -учитись, учитись, учитись... Але для чого учитись, якщо ти вже керівник тим більше депутат обласної ради. Ученье - свет, а неученых - тьма... Це точно про нас!
тьотя правопис до Каліграф Каліграфович Показати IP 28 Грудня 2010 17:33
а хіба у назві ПР слово "регіони" не з великої літери пишеться? це, здається, така їхня карпаратівна назва офіційна! хоча я бачу, що і так, і так пишуть. агов, регіонали, поясніть як правильно!
йоптваюналєво Показати IP 28 Грудня 2010 17:21
вау! солідну компанію зібрав Борис Петрович! ну що ж, ваші ставки, панове! хто ще піде у провладну тусовку?
Tarantino Показати IP 28 Грудня 2010 17:44
Ох відчуваю, зараз Янукович УЖЕ міняє норми написання назви партії. Ібо ПЕТРОВИЧ ТАК НАПИСАВ )))))))))
Стрийко Показати IP 28 Грудня 2010 17:49
Карпук є. А де Байцим? Толік Грицюк казав, що він тоже прєдатєль!
Доця -Поця. Показати IP 28 Грудня 2010 18:28
Дуже красиво пише Мартиняк - син прапорщика з купленим в Донецькій академії державного управління дипломом. Пишатись можна нашою псевдоелітою. Соромно признаватись, що з Волині.
БАБА Показати IP 28 Грудня 2010 20:15
Дідо! Ти де пропав ?
Пацан Показати IP 28 Грудня 2010 20:25
Пацани, а де в списку БЮТ? Карпук+Якубюк, який йшов у першій п'ятірці.
Балабанка Показати IP 28 Грудня 2010 21:18
1. Публіка й справді серйозна. 2. Правильно: Партія регіонів. 3. До тусовки напишуть заяви ще з десяток депутатів.
kventin Показати IP 28 Грудня 2010 22:34
борисе петровичу. схаменіться. завтра до влади прийде арістарх калістратович і ви будете заявляти що це ваш президент. ганьба. решта тушок. ви ніколи не захворієте на снід. і це добре!!! клімчук вас має! і вам це подобається?!!??. шановні, бюджет прийнятий, я звертаюсь до тих хто сьогодні сидів в сесійній залі і сміявся, та колупався в носі. ви уявляєте наслідки??? я думаю що ні. ганьба войтовичу, і решті. молодці. далі нічого додати
Хронікер Показати IP 28 Грудня 2010 22:37
Отже, Якубюк Анатолій Миколайович, позафракційний... Вершина постіндустріального людського цинізму. Велет обкомівського інструктажу. Вчора - солодкоголосий мушкетер Жанни д`Арк, сьогодні - асенізатор Шрека. Рівно рік тому ходив редакціями разом із ще одним хамелеончиком - вгодованим різними владами вчорашнім блискучим опозиціонером Геннадієм Геннадійовичем, а сьогодні - головним Споживачем - це був чудовний тандем, який із Піною (за С. Пирожком) в роті доводив, що "другой альтернатіви нєт", так, Юля - із своєю половою в голові, але є тільки не Шрек, тільки не бандит, тільки не "ця донецька наволоч". А папірчики-відозви до общественності від імені мистецько-літерадурного бомонду хто перший закликав підписувати? Мать його за ногу, Анатоліє Миколайовичу, мать його за ногу... Покаялися? Коли на прийомі у височезному Кабінеті були?.. Ще вночі з 1 на 2 листопада? Ніяк тільки не збагну - на фіга воно - оце блюзнірство і пристосуванство - цим стариганам, які кочують з крісла в крісло, з партії в партію, з фрикції у фікцію? Які вчать молоду скоробагатькову поросль так само зраджувати на кожному кроці, прикриваючись ..Україною (аякже - за інтереси її, неньки, живу, її намагаюся рятувати із щораз гіднішими достойниками). Хворі люди? Тупо ненавиджу. І не тільки одного Якубюка-політика, даруйте, Анатолію Миколайовичу, що на вас зірвався, тут у списку ще з десяток ваших "побратимів" і посестр.
БАБА Показати IP 29 Грудня 2010 08:18
Дідо !!! Ти де пропав ?
до списку! Показати IP 29 Грудня 2010 08:23
а приймають тільки тих, у кого є бабло,чи і звичайних смертних?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus