USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук наказав бути «ніжними» з пільговиками

1 Листопада 2010 13:53
Майже половина волинян бере участь у експерименті з надання субсидій на споживання електроенергії – цей показник нині перетнув межу в 40%.
Про це 1 листопада під час щотижневої наради в голови облдержадміністрації Бориса Клімчука повідомила начальник обласного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Софія Сагаль.
За словами чиновниці, нині експеримент щодо адресної допомоги послідовно впроваджується в життя. Найліпші показники мають Любешівський, Любомльський та Старовижівський райони, де цифра сягає 90% і більше. Серед міст найкраща ситуація у Нововолинську, а найгірша – у Луцьку.
Сагаль також повідомила, що зараз всі заяви від пільговиків опрацьовуються і проводиться нарахування коштів, оскільки в листопаді відбуватиметься перша виплата адресної допомоги.
Аби особисто розібратись з негативними показниками по обласному центру, губернатор одразу ж скомандував запросити до нього на розмову усе керівництво «луцького собезу».
Крім того, губернатор зазначив, що соціальні працівники повинні працювати «ніжно».


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Рустам Показати IP 1 Листопада 2010 14:26
В собезі, як і в багатьох інших держустановах такі "ніжні" працівники, що Гітлер нервово палить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus