USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Клімчук не передумав звільняти «соціальників»

15 Листопада 2010 11:57
Керівників окремих управлінь соціального захисту населення на Волині таки планують позбавити займаних посад, причина – незадовільна робота.
Про це стало відомо 15 листопада під час оперативної наради в стінах Волинської обласної держадміністрації.
Голова ОДА Борис Клімчук нагадав заступникам про свою недавню обіцянку звільнити тих посадовців-соціальників, які не в силах справитись із власними службовими обов’язками. Заступники ж справно пообіцяли, що до кінця тижня підготують відповідне розпорядження.
Піднявши «болюче» питання, Клімчук звернувся до начальника обласного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Софії Сагаль, зазначивши, що його «не влаштовує такий рівень виконавчої дисципліни».
«В системі, Софіє, так не повинно бути. Система повинна працювати, як годинник», – висловився губернатор
Однак наприкінці «оперативки» Сагаль дещо потішила Клімчука, відзвітувавши, що, за останніми даними, лишилось тільки три райони, де зібрано заяв менше 60%. Це Луцький, Горохівський та Рожищенський.
Нагадаємо, 10 листопада Клімчук пригрозив керівництву обласного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи звільненнями через неналежну роз’яснювальну роботу в ході експерименту із електроенергією, згідно з яким пільги із оплати електроенергії можна замінити адресною допомогою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus