USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Клімчук підозрює, що його зами мали бізнес, зареєстрований на ішних

5 Липня 2010 17:40
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук «не розуміє» чому чиновники не задекларували свої доходи «по максимуму».
Про це 5 липня губернатор розповів на прес-конференції.

Нагадаємо, що загальний сукупний дохід першого заступника голови ОДА Олександра Башкаленка торік становив понад 11,7 тисячі гривень. Згідно з офіційною біографією до 2010 року він займав посаду директора ТзОВ «Екопрод».
Станіслав Ющик, який був начальником консультативного відділу ТзОВ «Континіум» заробив понад 33,8 тисяч гривень.
Колишній директором ТзОВ «Нові технології», а нині заступник з гуманітарних питань Олександр Курилюк задекларував трошки більше, ніж 10 тисяч гривень. А заступник голови ОДА Віталій Карпюк заробив на посаді заступника директора Департаменту економічної та господарської діяльності Міністерства оборони України найбільше – понад 121,7 тисячі гривень.
Едуард Стоєв показав доходи за 2009 рік в 75 тисяч 568 гривень. В цей час він займав посаду начальника регіонального відділення Фонду державного майна України у Волинській області.

Борис Клімчук зазначив, що він декларує і показує свої доходи з першого дня, коли цього став вимагати закон. Окрім цього, будучи чиновником першого рангу, губернатор показує і доходи своєї родини.
Він зазначив, що судячи з його декларації, губернатор не найбідніший посадовець в країні. Він пояснив, що статки заробив на дипломатичній роботі. Клімчук вказав, що отримав значні відрядні в іноземній валюті, які мав смогу накопичувати в банку.
«Для мене не ж проблема написати своє CV (податкове резюме – «ВН»)... Кожен вибирає свій мотив поведінки. Я не можу кожному чиновнику диктувати, що йому писати і як йому писати. Однак, чиновники мали можливість задекларувати по максимуму, особливо ті, які прийшли з бізнесу, свої статки. Чому так зробили я не знаю», - прокоментував Клімчук.
Він припустив, що чиновники можливо задекларували свої зарплати, а бізнес реєстрували на членів своїх сімей. В той же час, декларувати доходи своїй сімей, чиновники другого та третього рангу не зобов’язані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Скептик Показати IP 5 Липня 2010 20:30
Цікаво, а той хто задавав питання не уточнив у Петровича - так все-таки буде він перевіряти чи ні. А то видно що ну так по дитячому Борис уйшов від питання, шо навіть не напрягався. Ей, журналісти, як вам прес-конференція. Б"юсь об заклад, що сиділи тихенько як мишки...
про бізнесмена Башкаленка Показати IP 6 Липня 2010 10:17
Інколи захожу у бувший кінотеатр Хроніка.Замість фільмів,у барі Квартал можна просмердітись запахами кухні,послухати хамовитих офіціантів,поїсти (краще подивитись) богзна що місцевого приготування,получити в пику від обкурених малолітніх відвідувачів і задоволеним від перебування, поділитись арвженнями с друзями.А ще можна порадити друзям (дальнобійникам)потусити у ресторані Ланцелот,та відчути дух лицарства. А ще у цих ресторанах можна побачити головного керманича Санька Башкаленка, та запитати про доходи на державній службі. Ось так.
VSC Показати IP 6 Липня 2010 10:43
Зачем человек придуривается? Все знают, а он только подозревает?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus