USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук «щеплюватиме» своїх підлеглих добровільно-примусово

8 Листопада 2010 11:08
Найближчим часом чиновники Волинської обласної держадміністрації повинні в обов’язковому порядку захистити себе від грипу – зробити щеплення.
Таку вказівку під час щотижневої оперативної наради 8 листопада дав своїм підлеглим голова ОДА Борис Клімчук.
Імунізація, каже губернатор, повинна відбуватись паралельно з інформаційно-роз’яснювальною роботою, а щеплення – обов’язкові для усіх тих, хто займає важливі керівні посади.
«Ми на моніторинг ставимо саме тих людей, які повинні добровільно-примусово пройти імунізацію, у тому числі державні чиновники з сьогоднішнього дня. Яка вартість пакету? 60 гривень? Ні в кого проблем немає? Заступники, керівники в першу чергу», – висловився він.
Коштів для щеплень чиновників у бюджеті не передбачено, однак Клімчук вважає, що по кишені держслужбовців це «не вдарить».
«Сьогодні день для розкачки, закупки. З завтрашнього дня, хочете біля телекамер це робіть, хочете поза, але ми це з вами робимо», – звернувся він до підлеглих.
Разом з тим, Клімчук дав вказівку начальнику головного фінансового управління Волинської ОДА Ігорю Никитюку розбронювати частину резервного фонду, у якому лишилось 60 тисяч гривень, насамперед для закупівлі необхідних лікарських засобів для дитячих, інфекційних закладів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
лада Показати IP 8 Листопада 2010 11:14
та ту заразу ніяка холєра не візьме!!! нашо їх щеплювати хіба проти сказу))))
Ярослав Показати IP 8 Листопада 2010 16:28
Це неправильна позиція Клімчука держслужбовці теж мають право вирішувати потрібне це щеплення чи ні.
M Показати IP 8 Листопада 2010 17:32
О, як скотину будуть прививати ))
Zozulechka Показати IP 9 Листопада 2010 12:59
Як у "Кавказькій полонянці")))) Пам'ятаєте?? У кого - найбільша, тому шприц Жане візьмуть)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus