USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук свого доб'ється, - експерти

14 Червня 2010 11:49
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук має усі шанси добитися від бізнесових структур підвищення заробітних плат та збільшення орендної плати за використання водних ресурсів – вважають експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу.
Про це йдеться у їх щотижневому аналітичному підсумку політичних подій тижня.
«Варто відмітити «ефективність» стилю керівництва нового голови ОДА. Борис Петрович піднімає конкретні питання в певних галузях і встановлює чіткі завдання, що безапеляційно мають виконуватись, як підлеглими та іншими органами влади на місцях, так і різними суб'єктами господарювання», - йдеться у підсумку.
«Наприклад, результатом виконання доручення голови Волинської ОДА щодо покращення співпраці між реалізаторами горілки та ДП «Луцький спиртогорілчаний комбінат» стало збільшення об'ємів продажу волинської горілки », - наводять приклад у Центрі.
«Невдоволення роботою ДП «Волинські старожитності» призвело до встановлення нових тарифів із надання послуг археологів. А інтерес керівництва облдержадміністрації до нестачі державного зерна на Луцькому комбінаті хлібопродуктів № 2 переріс у перевірку податкової міліції та порушення обласною прокуратурою кримінальної справи проти директора цього державного підприємства», - кажуть експетри.
Знаючи націленість Бориса Клімчука на результат, можна припустити, що й листи, надіслані керівникам бізнесових структур із завданням вжити невідкладних заходів щодо підвищення розміру заробітних плат будуть виконані, й ідея зі збільшення орендної плати за використання водних ресурсів Волині буде реалізована.
Експерти зазначають, що Клімчук «не дає спуску» і своїм підлеглим. Першу догану від голови ОДА отримав Леонід Андрійчук, голова Горохівської РДА. Підставою для догани послужила «відписка» районного керівника на звернення мешканки району. «Видно, що нова Адміністрація Президента дуже вже хоче сподобатися виборцям, тому недаремно Борис Клімчук попередив про особливий контроль за питанням коректності спілкування із людьми», - пишуть експерти Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Центр т.з аналізу: Показати IP 14 Червня 2010 11:57
молодці, прогин зарахований )))
Просто вася Показати IP 14 Червня 2010 12:50
Такі поважні експерти повинні були б знати хто може оголосити догану голові РДА.
VSC Показати IP 14 Червня 2010 18:30
"СВОЕГО"??? Конечно добьется. Он что, зря день платил за кресло губернаторское?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus