USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тимошенко – хазяйка свого слова. Хоче – дає, хоче – забирає, - Володимир Бондар. ВІДЕО

4 Вересня 2008 08:42
«Єдиний Центр» та «Наша Україна» показали 2 вересня під час сесії Верховної Ради, що вони – єдина пропрезидентська сила національно-демократичного спрямування. У Луцьку це засвідчили лідер волинського «ЄЦ» Володимир Бондар та заступник голови облорганізації НСНУ Володимир Навроцький, які провели спільну прес-конференцію, - повідомляє 4 вересня репортер «Волинських Новин».
БЮТ через його антипрезидентську політику представники політичних сил, прихильних до Ющенка, назвали антинаціональним та антидемократичним. А лідерку блоку Володимир Бондар охрестив хазяйкою слова, оскільки їй властиво як його дати, так і забрати. Оскільки співпраця БЮТ та «НУ» закінчилась конфліктом, більше того – біло-сердечні об’єднались із Партією Регіонів, то нашоукраїнці ще більше зневірились у обіцянках Юлії Тимошенко. Тому і посилили співпрацю із «ЄЦ», – запевняють ініціатори прес-конференції.
Однак виникло запитання, чи вигідно Юлії Тимошенко обмежувати повноваження Президента, якщо вона має плани посісти цю посаду. На це Володимир Бондар знову ж таки запевнив, що вона є хазяйкою слова. Відповідно, за словами пана Бондара, очоливши головну посаду держави, Тимошенко доб’ється відміни усіх, непотрібні їй вже на той час, законів.
Також Володимир Бондар наголосив: «Уся політика БЮТ побудована на відкритій безсоромній брехні. І, що найприкріше, народ вірить їй». Причиною цьому, на думку пана Бондара, є соціальна політика блоку. Однак голова обласного осередку «ЄЦ» запевнив, що різні фінансові виплати громадянам України – це далеко не заслуга команди Тимошенко, адже гроші на все це йшли з державного бюджету. Тому соціальний піар БЮТ триватиме ще не довго. А коли лідерка біло-сердечних стане главою України, усі соціальні програми взагалі буде припинено, – висловив думку Володимир Бондар. 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 08:53
Приємно, що навіть цей недоучка визнає, що ЄЦ без Нашої України ніщо. Проект ЄЦ захлинувся, а Наша Україна ще буде існувати і діяти і Вовік зі всією своєю злодійкуватою гвардією знову будуть проситися в Нашу Україну. але тепер ми вже десять разів взважимо чи пускати його в наші ряди чи ні, бо цей доморощений карєрист тільки ганьбив нас
Читач Показати IP 4 Вересня 2008 09:34
"А коли лідерка біло-сердечних стане главою України" - дуже вдячні Вам Володимире Нальковичу, що навіть Ви не сумніваєтесь, що Юлія Володимирівна скоро стане Президентом України
Олександр Показати IP 4 Вересня 2008 11:58
Націонал-демократію - на смітник історії! Президента мусить обирати Схід і Південь України, а не Майдан. Тимошенко і її команда пропрацьовують цей варіант, а ющенківці поперли ва-банк, кидаючись звинуваченнями...
Наша Україна Показати IP 4 Вересня 2008 11:58
Позиція Нашої України завжди оприлюднювалась і буде оприлюднюватись конкретними особами, а не анонімами і не треба вбивати клин між пропрезидентськими силами.
Наша Україна Показати IP 4 Вересня 2008 12:01
А тут можна детально розібратись у поглядах Тимошенко стосовно Росії http://www.pravda.com.ua/news/2008/9/2/80634.htm
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 13:20
Наша Україна. Хотілося б почути Ваші розяснення щодо коаліції у обласній раді з партією регіонів, яку організував полумяний революціонер і поборник чистої політики Володимир Бондар. Обніматись і цілуватись у десна з регіоналами на обласному рівні - це для Нашої України святе, а от коли має місце голосування проти бездарної політики президента - це вже зрада і антиукраїнська дія. Подвійні стандарти, панове.
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 13:20
Це також стосовно дволикості Тимошенко http://blogs.pravda.com.ua/authors/leschenko/48bed321aaa5d/
Олександр Показати IP 4 Вересня 2008 14:51
Сходив за посиланнячком, яке було підкинуте ніком Наша Україна. Прочитав з великим задоволенням. Однак найдужче зачепило не викриття Леді Ю, а ось цей абзац: Але проблема не у самій Тимошенко – вона лише найкраща з цього комсомольського покоління, яке зараз нами править. Покоління політиків, для яких цинізм, хабарі, відкати, користь, зради – це суть політики. Це стиль життя. А реформи, країна, громадяни власної держави – терміни для обдурювання виборців.
Анонім Показати IP 4 Вересня 2008 17:30
Бондарю треба перед Балогою показати свою потрібність і вміння мочити своїх політичних опонентів. Ось і ми всі бачимо, що радник президента замість того щоб вивчати ситуацію, сприяти її вирішенню на місці, підбурює своїх місцевих однопартійців зірвати любе можливе примирення. Те що він побрехенько всі знають. Його основне гасло - тримай злодія, бо сам злодій. Хай краще розкаже про дачу в Гараджі і звідки у нього на неї гроші. От то вже борець за простих людей.
Спостережливий Показати IP 5 Вересня 2008 15:43
Всі вони «одним миром мазані» і Юля і два Віті, всі вони банда. Мені байдужа Юля але завдяки її ситуативному голосуванню, по п’ятій колоні США в Україні було завдано удару від якого всі ці псевдодемократи будуть довго відходитии. Шкода лише, що ці помаранчеві маріонетки так довго протримались біля владного корита. Але тепер для них настала Fenita La Comedia!
Уважний Показати IP 6 Вересня 2008 14:03
Помаранчева команда Ющенка сама себе знищила. Своєю дурістю вони змусили відвернутися від себе і американців і європейців. Юля правильно зробила, що дала їм гідну відсіч

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus