USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук «вибиває» статус Національного для волинських музеїв

3 Вересня 2010 16:21
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук звернувся із клопотанням до президента України щодо надання статусів Національного Музею Волинської ікони та літературно-меморіальному музею Лесі Українки в Колодяжному.

Про це повідомив заступник голови ОДА Олександр Курилюк під час прямого ефіру на Волинському телебаченні, пише VIP.

Чиновник пояснив, що це питання суто організаційного характеру. Мовляв, коли будуть зважені усі «за», буде й підготовка проекту указу Президента, яким буде надано статус Національного. А це, за словами Курилюка, передбачає відповідне фінансування із державного бюджету.
«Щодо історико-культурних заповідників у Луцьку та Володимирі-Волинському, то там було звернення обласної адміністрації до Міністерства культури та туризму, щоби вони ініціювали цю справу. Поки що це питання в часі відкладене», – додав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
знйома Показати IP 3 Вересня 2010 20:26
Це правильно, Борисе Петровичу. А то Бондарю було не до музеї, мрамурні плити на Київському майдані обдирав .... та на їх місці виводив нові види полину та будяків.
PR-ac до знйома Показати IP 4 Вересня 2010 13:37
wow, і тут будяки оспівують ))) це вже якась нав"язлива ідея ;-)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus