USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Коли на Волині троє одружуються, один – розлучається

11 Грудня 2009 13:17


Нинішнього року на Волині можливий рекорд – у нас найменше в державі розлучень серед офіційних подружжів. Про це повідомив міністр юстиції Микола Оніщук із посиланням на статистичні дані органів реєстрації актів цивільного стану громадян Міністерства юстиції. Урядовець порадував українців позитивною тенденцією до значного перевищення кількості зареєстрованих шлюбів над кількістю розлучень.
Найміцніші шлюби традиційно фіксуються в Закарпатській області. Із початку року в Закарпатті на кожні 4 шлюби припадало лише одне розлучення. На Волині дещо гірше з коханням – реєстрували три шлюби проти одного розлучення. Така ж ситуація в Івано-Франківській, Львівській, Рівненській, Тернопільській, Чернівецькій областях та у Києві, - повідомляє сайт Мін’юсту України. У решті регіонів із початку нинішнього року на кожні два шлюби припадало приблизно одного розлучення. Загалом в Україні цьогоріч було розірвано 134 тисяч 226 шлюбів. Це найнижчий показник за останнє десятиріччя. Скажімо, в порівнянні з минулим роком, коли розлучилися 166 тисяч пар, кількість розлучень нинішнього року зменшилася на 20 відсотків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Таня Показати IP 13 Грудня 2009 18:10
Офіційна статистика ще ні про що не говорить. Скільки пар живе порізно, а ще є частина коли один із подружжя більшість часу перебуває за кордоном на заробітках. А як побачаться раз на квартал з сім"єю, то добре. Хоча є свої плюси, наприклад менше сваряться :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus