USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Повідомили, коли на Волині запрацюють бази відпочинку

24 Червня 2020 15:27
Бази відпочинку на Шацьких озерах запрацюють у разі стабілізації епідеміологічної ситуації в області. Це ж стосується і запуску регулярних міжобласних перевезень.

Про це йшлося 24 червня в облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції.

Відповідаючи на запитання, коли в області запрацюють бази відпочинку та транспорт, зокрема міжобласний, головний державний санітарний лікар Волинської області Наталія Янко нагадала про епідемічну ситуацію на Волині.

«На сьогодні регіональна комісії з питань ТЕБ та НС заборонила діяльність дитячих закладів оздоровлення і відпочинку, інших баз відпочинку до стабілізації епідеміологічної ситуації – до встановлення показників, передбачених постановою Кабінету міністрів», – сказала вона і додала, що це ж стосується і регулярних перевезень.

Відзначимо, що область має лише один показник, який не відповідає передбаченому Кабміном, аби можна було перейти до наступного етапу послаблення адаптивного карантину. Це показник інцидентності захворюваності на коронавірус, який за останні сім діб на Волині становить 19,3 на 100 тисяч населення замість рекомендованих 11 на 100 тисяч населення.

Читайте ще: Висока інцидентність COVID-19: Волинь не готова до послаблення карантину

«Ми всі зацікавлені в тому, щоби дотримуватися рекомендацій, які надаються лікарями», – наголосила Наталія Янко.

Читайте також: Відпочинок на Шацьких озерах у період карантину. Що потрібно знати?
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
я Показати IP 24 Червня 2020 16:18
вірус фігня... ? коли захворіють, тоді лікарям будуть клясти і лікарі Боги мають спасти...а самому за своє здоров'я подумати не хватає мізків...? але про які мозги говорити...
Полішукам закон не п Показати IP 24 Червня 2020 22:09
А чого у приватних будинках полішуків проживає тьма відпочиваючих ? Чи вірус чіпляється тільки на базах відпочинку ? Чого влада не реагує ? Чи думаєте інфекцію. вбити пончиками ? Це ж до першого інфікованого , а далі - кримінал !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus