USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Контрабандисти хотіли підкупити прикордонника одеколоном

23 Листопада 2009 16:57
На українсько-білоруському кордоні затримали двох контрабандистів, які переносили в господарських сумках цілий парфумерний «бутік».
У неділю на світанку до вартового пункту пропуску через рубіж із Білоруссю підійшли двоє. Чоловіки запропонували прикордоннику хабар, якщо він погодиться пропустити їх через кордон без огляду. За їхніми плечима звисали по дві господарські та спортивні сумки. Прикордонник посміявся з «приколу». Проте чоловіки не жартували. Бо в сумках несли майже 200 упаковок парфумів. Після відмови вартового, незнайомці звернули до найближчого лісу.
Тим часом пильний прикордонник непомітно простежив за чоловіками. Водночас, повідомив про підозрілих на заставу. І невдовзі контрабандистів наздогнала оперативно-пошукова група.
«У них виявили чотири сумки з різноманітними парфумами, які ті заховали під сухою травою поблизу кордону, щоб потім забрати за допомогою гужового транспорту зі сторони Білорусі», - каже прес-секретар начальника Луцького прикордонного загону Олег Личковський.
Затримані – жителі Києва та білоруського Мінська – зізналися, що хотіли продати контрабанду на території Білорусі.
«Ми купили майже 200 упаковок парфумів за 1150 доларів. То не дорого, як на такі відомі торгові марки «Сhanel», «Burberry», «Paco Rabanne», «Calvin Klein», «Kenzo», «Moschino», «Prado», «Valentino», «Lacoste», - зізнався затриманий киянин.
Прикордонники конфіскували пахнючий товар і передали його митниці. На контрабандистів чекає суд, який може запроторити їх за грати на три роки.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юка Показати IP 23 Листопада 2009 21:40
якби прикордонник був жінкою, до того ж ще й блондинкою, можливо хлопці зараз вже рахували тисячі і купались у шампанському. а так - не на того натрапили!
123 Показати IP 24 Листопада 2009 14:02
Адмін, Ви ведете не чесну гру. Ви удаляєте пости зареєстрованих дописувачів!!!
seal Показати IP 24 Листопада 2009 20:46
Новина навіяла відомий хіт НАУ "Ален Делон не пьет одеколон".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus