USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Контрабандисти покинули воза – зате забрали коня

9 Червня 2010 13:01
Утікаючи від прикордонників, контрабандисти залишили підводу з товаром, однак устигли розпрягти і забрати коня.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

На україно-білоруському кордоні в Ратнівському районі дільничний інспектор відділу прикордонної служби «Самари» помітив неподалік села Березняки двох невідомих. Вони переносили через прикордонну смугу з Білорусі металобрухт.

Побачивши прикордонника, контрабандисти швиденько чкурнули на сусідню територію. Група реагування, що одразу прибула на місце, виявила в заростях підводу з металобрухтом без коня.

Отримавши інформацію від українських прикордонників, їхні білоруські колеги з Пінського прикордонного загону виявили за 200 метрів від лінії рубежу підводу з товарами народного споживання та м’яса.

Наразі відомствами обох держав проводяться заходи із пошуку причетних до контрабанди. За розглядом даного факту проведено відповідну зустріч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus