USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Ковель впорався з негодою

7 Грудня 2013 15:07
Ковельські комунальники впорались із першим снігом, - повідомляє «ПроКовель».

З самого ранку спецтехніка вийшла розчищати автодороги, пішохідні доріжки від снігу та посипати їх піщано-соляною сумішшю. А там, куди вона не добралася, з дерев’яними лопатами в руках вийшли двірники. Дещо ускладнює роботу комунальникам, особливо тим, хто мусить вручну працювати, сильний поривчастий вітер.

Ковельські комунальники впорались із першим снігомКовель перший сніг 2013 Якщо для одних прихід справжньої зими – це додаткові турботи, то для інших - дітей - безмежна радість. В парку культури і відпочинку імені Лесі Українки знаходиться бомбосховище – об’єкт цивільного захисту, який діти саме в цю пору року використовують як гірку для катання на санчатах. Наразі вона вже повністю вкрилася білою ковдрою.

Ковель сніг На жаль, в Ковелі не облаштовано спеціальних місць, де б найменші його жителі зимою на свіжому повітрі на санках, чи з ключкою в руках, могли досхочу розважитися, тому люди власними силами їх створюють.

Ковель діти санкиПриміром, коли стоять великі морози, то, на скованій льодом річці, грають у хокей.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus