USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельське підприємство перевірить прокуратура

18 Травня 2010 17:51
ТзОВ «Ковельрембуд» заборгувало своїм працівникам півмільйона гривень.

Про це стало відомо на нараді при голові Волинської облдержадміністрації з питань виплати заборгованості із зарплати в області.

Директор ТзОВ «Ковельрембуд» Василь Ющик мотивував заборгованість перед працівниками банківськими кредитами. Мовляв, підприємство за виконані роботи отримало транш. Ці гроші, начебто мали піти на зарплату, та банк за борги забрав усю суму з розрахункового рахунку, хоч і не мав відношення до зданого об’єкту.

Втім, гроші, які забрав банк, були другою частиною траншу. Першу частину – 3,5 мільйона гривень підприємство отримало без проблем.

Василь Ющик запевнив, що найближчим часом очікуються надходження як оплату за інші здані об’єкти. Ці гроші, каже керівник «Ковельрембуду», підуть на зарплату.

Та голова волинської ОДА Борис Клімчук зазначив, що не вірить таким поясненням. Він попросив присутнього на нараді прокурора області Андрія Гіля організувати перевірку на підприємстві, щоб з’ясувати, куди пішли отримані 3,5 мільйона гривень.

«Я цим поясненням не вірю. Я не бачу у ваших словах правди. За ці три з половиною мільйони можна було виплатити зарплату працівникам наперед», - зазначив Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus