USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельські рибалки відсвяткували прощання з кригою

11 Березня 2010 10:16
Щороку Ковельська міськрайонна організація Українського товариства мисливців та рибалок влаштовує змагання на льоду. Нещодавно у цікавих змаганнях взяли участь 44 учасники.
Про це інтернет-видання Волинська правда повідомили у Ковельській РДА. На водосховищі (територія Мощенської сільської ради) з-під криги ловили окуня, плотву, ляща, щуку, коропа. Особливістю зимової риболовлі є активність. Сидіти на кризі та чекати, коли підійде риба до гачка, немає сенсу, її треба шукати. Хоч надворі було близько нуля, учасники стверджували, що не мерзнуть. Головне завдання – звичайно ж, виловити якомога більше риби. У командному заліку трійка переможців розташувалась таким чином: І – е місце – Білинська первинна мисливська організація, ІІ – е місце – Майданська ПМО, ІІІ – місце – Мельницька ПМО. Крім того визначали переможців в таких номінаціях як «Буріння льоду на швидкість», «Зав’язування мормишки на швидкість», конкурс «Кінець Александрова» (кидання мотузки з тягарем на влучність), перевірили знання правил поведінки на льоду.
Всі переможці отримали цінні призи, відділ культури і туризму райдержадміністрації влаштував концерт.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus