USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ковельську радіотелевізійну передавальну вежу оштрафували

14 Жовтня 2010 15:51
Ковельська радіотелевізійна передавальна вежа порушила законодавство про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним становищем.
Порушення в особі Волинської філії Концерну РРТ, або Ковельської радіотелевізійної передавальної вежі, полягало у застосуванні необґрунтованого розміру плати на послуги надання в користування каналів електрозв’язку – телевізійного, звукового мовлення – та розповсюдження теле- і радіопрограм власними радіоелектронними засобами, повідомили у прес-службі тервідділення АМКУ.
Філія визнала порушення та зобов’язався розробити порядок формування вартості згаданих послуг відповідно до вимог законодавства про захист економічної конкуренції.
На порушника накладено штраф у розмірі 14000 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus