USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Депутата за корупцію оштрафували

20 Червня 2012 15:53
Депутата селищної ради в Горохівському районі оштрафували за вчинення адміністративного корупційного правопорушення. Обранець громади незаконно звільнив від виконання покарання засудженого.
Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волині.
Як розповів начальник відділу нагляду за виконанням законодавства у сфері запобігання і протидії корупції та досудовим слідством прокуратури області Володимир Заплотинський, депутат селищної ради, виконуючи розпорядження селищного голови, контролював відбуття засудженим покарання у вигляді громадських робіт.
При цьому він незаконно звільнив порушника від відбуття такого покарання і зробив це з корисливих міркувань, бо за таку послугу засуджений безкоштовно виконував роботи у підсобному господарстві депутата.
За корупційну оборудку депутата оштрафували на 850 гривень з конфіскацією неправомірної вигоди. Штраф він уже сплатив.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Є Показати IP 20 Червня 2012 17:46
Депутата за корупцію оштрафували ДИВНО!!! ЗНОВУ ПРО ПРОФЕСІЙНІСТЬ!!! А що депутати мають таке право???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus