USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Кропива платить за газ лише на 6%, а «трусять» інших, - Шиба

24 Листопада 2009 11:29
Луцькі підприємства теплокомуненергетики не вчасно розраховуються за газ.
Про це луцький міський голова Богдан Шиба розповів під час оперативної наради сьогодні, 24 листопада.
Зокрема, за словами Богдана Шиби, станом на 20 листопада, ДКП «Луцьктепло» розрахувалося із ДК «Газ України» на 67 %, а ТзОВ «Енергетична компанія «Луцьктеплоенерго» - на 6 %.
Луцький мер нагадав, що під час недавньої селекторної наради Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила до 1 грудня розрахуватися за газ. Тому Шиба закликав керівників підприємств теплокомуненергетики розрахуватися за споживання газу.
Луцький градоначальник, обурюючись, зазначив, що державні структури не проводять перевірки на «Луцьктеплоенерго», а «трусять» Луцьке підприємство електротранспорту. Мовляв, приватній структурі створюють «зелене світло».
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Юка Показати IP 24 Листопада 2009 16:38
і коли вже нарешті буде покінчено з тим Кропивою. Людям головне тепло в оселях, а не фінансові війни і "розбори польотів" енергетичних магнатів. дивує одне, при Кривицькому і про Кропиву ніхто не чув, і тепло й гаряча вода на 33-му і 40-му були постійно. що ж тепер заважає?
seal Показати IP 24 Листопада 2009 20:39
Мені, чесно кажучи, шкода мешканців 33-го та 40-го кварталів міста. Адже в кінцевому результаті будуть страждати саме вони, як це було вже не раз. Невже не можна вирішити цю проблему раз і назавжди.
Ulcerygerry Показати IP 9 Липня 2012 22:45
на сайт

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus