USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

КВН у Луцьку зібрав аншлаг. ВІДЕО

25 Лютого 2010 10:52
Аншлаг зібрав перший півфінал Ліги КВН «Волинь». Вільних місць у Палаці культури  Луцька практично не було.
У грі взяло участь 5 команд. Традиційно проти трьох немісцевих боролися дві луцькі: «В_душ» і «Деформація». Вони посіли відповідно друге і третє місця. Лідирувала із значним випередженням команда із Новоярівська, що на Львівщині «Тра-та-та36км». Варто зауважити, команда із великими труднощами пробилась до півфіналу. Проте показала яскравий результат.
Також у півфіналі зіграли «Біляші» з Тернополя та «Смайли» зі Скадовська.
До фіналу, який, за словами керівників Ліги, відбудеться наприкінці квітня, пробилися команди «Тра-та-та36км» і «В душ». Переможці ІІІ чвертьфіналу «Деформація» поки що очікують. 
Одним із нововведень гри став відеоконкурс, для якого учасники мали підготувати відеоролики. Єдина вимога – має бути смішно. Із цим завданням учасники справились якнайліпше.
Другий півфінал пройде 18 березня. Як зазначив, начальник штабу Ліги КВН «Волинь» Олексій Веремійчик, гра має бути однією з найсильніших. Очевидно, така заява викликана участю у півфіналі провідних команд Ліги.
Крім того, вітання отримали не лише команди, а й члени журі. Свій день народження нещодавно відсвяткував головний редактор радіостанції «СіД ФМ», колишній «КВНщик» Андрій Зубенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
biss Показати IP 25 Лютого 2010 11:54
сторож баба Ганя rules...!!!!!!!
miassol Показати IP 25 Лютого 2010 12:25
аххахха)) не вистачає нам такої бабєні))))
Таточка Показати IP 25 Лютого 2010 12:32
замітка про КВК просто супер)))) респект вашому журналісту)))) мені не вдалося подивитися КВК вживу (на жаль:((( ), а завдяки вам я в курсі всіх важливих подій))) дякую
miassol Показати IP 25 Лютого 2010 12:35
ДЛЯ ТАТОЧКА: уууу... ЗАКАЗУХА)))) (ну нішо, шо для мене) п.с. насправді дуже приємно))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus