USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Літак з волинським бійцем на борту зазнав розгерметизації. Ніхто не постраждав

1 Березня 2016 17:03
Літак, на борту якого летів разом із мамою волинський боєць Сергій Федотов, зазнав розгерметизації. На щастя, пілот зумів швидко посадити аеробус. Про це інформує Волинська єпархія.

Ледь не закінчилася трагедією для сотень пасажирів розгерметизація літака, який належить «Міжнародним авіалініям України». Аеробус почав різко падати. Лише дивом пілоти змогли опанувати машину і без жертв посадити її в аеропорту «Бориспіль». Про це повідомили прочани з Волині, в групі яких на лікування вилетів з мамою і боєць 51-ої бригади Сергій Федотов.

На Святу Землю він вилетів не лише як паломник, а й задля обстеження і вирішення питання лікування.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що боєць, якому намагаться врятувати ногу, отримав гроші від благодійників.



Із «Борисполя» літак вилетів вчасно, о 9-й ранку. А вже через півтори години над Чорним морем поблизу Одеси з 10-кілометрової висоти різко опустився до 3 кілометрів. Із показаної на моніторах 700 кілометрів за годину швидкість опустилася до 500. Літак почав падати через те, що лопнуло лобове скло в кабіні пілотів і відбулася розгерметизація машини. Але на 3-кілометровій висоті падіння вдалося уникнути і на тому ж рівні з тією ж швидкістю літак довели назад у «Бориспіль». Ніхто не постраждав, але всі пасажири дуже налякалися. В аеропорту їх пересадили в інший лайнер, і о пів на 15-ту вони вилетіли в Тель-Авів.

Нагадаємо, Президент України Петро Порошенко нагородив бійця героїчної 51-ої бригади Сергія Федотова медаллю “Захисника Вітчизни”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Пасажир Показати IP 1 Березня 2016 19:12
Не пишіть дурниць .Літак не падав. Пілоти помітивши тріщину на лобовому склі аварійно знизились до безпечної висоти де в разі розгерметизації можна було безпечно дихати. І це зовсім не аеробус а Боїнг 737. А то прямо написали якийсь хорор.....
питання Показати IP 1 Березня 2016 20:12
А до якої авіакомпанії належить літак? :)))
Пасажир до питання Показати IP 1 Березня 2016 21:11
Квантас
Анонім до питання Показати IP 2 Березня 2016 07:10
Так написано ж МАУ
стюардеса Жана Показати IP 1 Березня 2016 20:16
Боїнг-737 це аєробус? Якої авіакомпанії такі літаки в Україні не здогадуєтесь? :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus