USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Лісівники отримають 100 безплатних квартир

8 Лютого 2010 11:38
Надати впродовж 2010-2012 років сотню квартир для молодих спеціалістів-лісівників зобов’язалося керівництво Волинського лісомисливського управління.                 Про втішні плани оголосили на нараді за участю директорів лісогосподарських підприємств області. Власне, засідання за головування начальника управління Богдана Колісника засвідчило перспективність розведення волинських лісів.
«Перед лісівниками стоїть завдання збільшити лісистість області з 34 відсотків до 36. Для цього потрібно створити близько 50 тисяч гектарів нових насаджень. А обсяги лісовідновлення щорічно повинні перевищувати площі суцільних зрубів», - каже прес-секретар обласного лісомисливського управління Сергій Цюриць.
Богдан Колісник проаналізував роботу держлісгоспів, назвав пріоритетні напрямки розвитку та проблемні питання, поставив конкретні завдання. Щоб закріпити успіхи на підприємствах, прийнята програма для заохочення молодих лісівників. У наступні три роки управління хоче придбати, реконструювати та збудувати 100 квартир для молодих спеціалістів.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus