USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Лучани програли КВН у Луцьку. ФОТО

26 Листопада 2010 11:22
В Луцьку відбулась друга чвертьфінальна гра Волинської ліги КВН – перемогу здобули хлопці з Києва та Кривого Рогу, луцька ж команда виявилась аутсайдером.

Гра, яка відбувалась 25 листопада, зібрала сім команд: «Коліжанки» (Львів), «Де штопор?» (Луцьк), Ранетки» (Житомир), Кабмін» (Тернопіль), «Гостиница Киев» (Київ-Кривий Ріг), «ТоргашиЖ» і «Супер Клас» (Київ).

Кмітливість та якість жартів команд оцінювало журі, до якого увійшли: голова громадської організації «Волинська асоціація КВН» Валерій Пельц, екс-кавеенщик та ведучий радіостанції «Луцьк» Сергій Ткачук, заступник редактора газети «Відомості.ua» Михайло Гарщаль, колишній кавеенівець Вадим Максимчук та нинішній гравець рівненської КВН-команди «Аварія» Андрій Боблях.

Редакторами ліги незмінно лишилися кавеенщики з досвідом Руслан Місюк та Олександр Мельник, а ведучим ліги знову був директор радіо «СіД FM» та колишній кавеенщик Андрій Зубенко.

Хлопці й дівчата змагались у чотирьох конкурсах: «Візитка», «Розминка», «Дуель», «СТЕМ». Тема гри – «Всі зміни на краще».

Вже з першого конкурсу стало зрозуміло, хто на що здатен. Так, луцька команда одразу показала значно гірший рівень, аніж її суперники з інших міст.

Так, протягом дійства зі сцени звучали жарти про студентське та сімейне життя, торгових агентів, консультантів краси, пияків, «стрьомних» дівчат. Деякі команди кепкували з луцьких нічних клубів та ресторанів, йшлося навіть про «незрозумілу» ціну в місцевих маршрутках. Згадували кавеенівці і про Податковий кодекс та чиновницьку корупцію та хабарі у вузах. Серед відомих персон прозвучали жарти на адресу Віктора Януковича, Олега Тягнибока, Йосипа Сталіна та Володимира Леніна.

До всього під час «Розминки» луцька команда заявила, що головний організатор КВН Валерій Пельц неодружений і порадила «стрьомним» дівчатам зі Львова забирати його собі у кавалери. Залом прокотилась хвиля здивування та тихенького «хіхікання» - Пельц насправді має дружину.

Загалом, за підсумками усіх конкурсів перемогу здобула команда «Гостиница Киев». Другими опинились львівські «Коліжанки», а третіми кияни з «ТоргашиЖ». Четверте місце з однаковою кількістю балів розділили тернопільчани з «Кабміну» та київський «Супер Клас». Таким чином усі ці п’ять команд потрапили до півфіналу. Не вдалось цього зробити житомирським «Ранєткам» та лучанам з «Де штопора?».

Попри слабеньку гру луцької команди, журі наприкінці дійства похвалило усі команди, а Сергій Ткачук виділив дівчат зі Львова.

«Коли жінки так жартують, чоловіки миють ноги», – висловився він.

Валерій Пельц натомість сказав, що йому теж все сподобалось, окрім частини глядачів, які під час виступу останньої команди почали виходити із зали. Голова журі назвав це «неповагою до класних команд».

Наступна гра відбудеться вже 22 грудня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Viktor 69 Показати IP 26 Листопада 2010 11:49
«неповагою до класних команд»!? А ці «класні команди» поважають глядачів, які за квитки заплатили гроші, а в результаті стали свідками тупого КВН... Усі свідкі цієї нікчемної гри нехай мені заперечать...
Mirna Показати IP 26 Листопада 2010 12:23
вчора було дійсно смішно а ви, вікторе, були?
Анастасія Передрій Показати IP 26 Листопада 2010 13:13
те, що глядачі повиходили раніше - означало їх бажання забрати верхній одяг в гардеробі без черги:)
Серхіо Показати IP 26 Листопада 2010 14:41
Вікторе,ви так пищете немов гроші з квитків дісталися командам а те що деякі команди витрачають гроші на поїздку і проживання ,про це ніхто і не задумається!Команди грають на глядача а не за гроші Ідьте в Київ на 95 квартал, 100грн білет- вам там точно сподобаеться)
Андрій Показати IP 26 Листопада 2010 15:45
Для початку хочу сказати, що прізвще гравця команди КВН "АВАРІЯ" (тобто моє) - Боблях!!! Далі я не погоджуюся з тим, що КВН був не смішний! команди були одного рівня, проте цей рівень досить не поганий!!! Але для того щоб попасти на велику сцену, потрібно пройти всі маленькі!!! а якщокомусь не подобається то сидіть вдома і дивіться по телевізору!!!
Андрій Показати IP 26 Листопада 2010 15:53
Кмітливість та якість жартів команд оцінювало журі, до якого увійшли: голова громадської організації «Волинська асоціація КВН» Валерій Пельц, екс-кавеенщик та ведучий радіостанції «Луцьк» Сергій Ткачук, заступник редактора газети «Відомості.ua» Михайло Гарщаль, колишній кавеенівець Вадим Максимчук та нинішній гравець рівненської КВН-команди «Аварія» Андрій БОБЛЯХ!!!
Зверь) Показати IP 26 Листопада 2010 16:43
Viktor 69 ---- мудачіла!!!!! жосткий інтернетовський ХАДЖ!) Сидить за кампом і мочить всіх!!!! ))))) МУЖИК!
ЛітРедактор Показати IP 26 Листопада 2010 19:33
То ж там і написано "Боблях")) а як було: БОБЛЯ??))
Dyssja Показати IP 26 Листопада 2010 22:08
на КВН вже другий раз перший раз вразили коліжанки (Львів), молодці дівчата. а от цього походу мене дуже неприємно вразила команда штопор(Луцьк)вони нажаль були не на рівні, але там була дівчинка з дуже гарним голосом. А взагалі концерт був гарний пішли також не дочекавшись закінчення щоб ще встигнути посидіти в кафе)))
НЕнавиджу viktor 69 Показати IP 27 Листопада 2010 00:32
Чмо, хто тобі в хаті інтернет провів???????????????????? Скільки можна коментарі "валити" на людей?????!!!!!!!!!!!! ТИ хто такий. що у всьому тямиш? Га??????!!!!!! Сам хоч щось зробив для людства?????? Бажаю, щоб тобі інтернет відключили!!! Хто до мене приєднується?????
Mirna Показати IP 27 Листопада 2010 13:36
до НЕнавиджу viktor 69 ну не так радикально)))) але я б теж порадила провайдеру лишити цього дядька на кілька тижнів без нету) може, толк був би)))))
Лучанка Показати IP 27 Листопада 2010 13:52
До Dyssja може Штопор і не вразив,а дівчинка і має гарний голос,але журі було праве,навіть неозброєним оком видно,шо команді не вистачає досвіду,тож не судіть їх строго) дуже сподобалась команда Гостинница Киев.Пацани молодчинки.))))))
зав. хоз. Показати IP 27 Листопада 2010 23:53
А мене просто розірвав стем супер класу, теж молодці)
Була на КВНі Показати IP 28 Листопада 2010 11:20
А мені найбільше торгашиж подобаються! Вони так кльово грають. Дуже артистичні. Молодці!
Назар Показати IP 28 Листопада 2010 11:41
Але ж дружині Пельца було незручно, коли якась команда сказанула на розминці, що Пельц неодружений... =))))) Шутнічкі! І по-моєму, це була якраз луцька команда.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus