USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луценко гарантує п’ять років тюрми фальсифікаторам виборів

24 Грудня 2009 15:52
Позбавлення волі строком від 3-х до 5 років обіцяє міністр внутрішніх справ Юрій Луценко членам виборчих комісій, що фальсифікуватимуть підписи громадян на майбутніх президентських виборах.
 
«Це не страшилка, а інформаційний документ, який нагадуватиме учасникам виборчих дільниць про їх відповідальність», - зазначив міністр. І продемонстрував бюлетень, у якому перераховані випадки підтасовки та фальсифікації голосів на виборах 2004 року та покарання за них.
 
«Тоді ж були виявлені тисячі членів виборчих комісій, які взяли всю відповідальність на себе. Жоден з них не викрив тих «невидимих ляльководів», які спонукали їх до незаконних дій. Саме ці «пішаки-стрілочники» отримали всю повноту покарання – по 3-5 років ув’язнення», -  зауважив Юрій Луценко.
 
За словами міністра, зараз вже починають активуватися сили, які намагаються підкупити громадян. «Це було виявлено на дострокових виборах до Тернопільської обласної ради. Як встановила міліція, в 5 дільницях зареєстровано сотні тернопільчан, підписи яких були зроблені рукою членів дільниць. І саме вони, а не ті, хто їх підкупив, були покарані», - додав Юрій Луценко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
seal Показати IP 24 Грудня 2009 16:03
Хочеться вірити, що так воно і буде. Але чомусь сприймається дійсно, як страшилка. Пам'ятається один уже 5 років тому посадив всіх злодіїв до тюрми, в результаті нагородивши орденами і почесними званнями.
Юка Показати IP 24 Грудня 2009 22:15
після виборів швидше самого Луценка позбавлять посади, аніж покарають фальсифікаторів

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus