USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Луценко в Колках роздавав квартири

16 Грудня 2009 17:07
Сьогодні на Волині побував із робочим візитом міністр внутрішніх справ Юрій Луценко. В селищі Колки він обдарував міліціонерів ключами від нових квартир. А в Шацьку перерізав урочисту стрічку нового приміщення райвідділу міліції.У селищі Колки на Маневиччині Юрій Луценко вручив ордери на дво і трикімнатні квартири 12 місцевим міліціонерам. П’ятеро з них працюють у Ківерцівському райвідділі міліції. Ще п’ятеро – у Маневицькому райвідділі. Один новоселець служить у спецпідрозділі міліції «Беркут». Також ордер на новеньку простору квартиру одержав із рук міністра працівник Пункту тимчасового перебування нелегалів у селі Журавичі Ківерцівського району.
 
Щасливці житимуть по-сусідству в багатоповерхівці. Дво і трьохкімнатні квартири у новому будинку обладнані автономним опаленням, у них повністю закінчено ремонт, тому сім’ї міліціонерів у будь-яку хвилину можуть вселятися до своїх помешкань.
Юрій Луценко зазначив на урочистостях, що завжди приємно радувати своїх підлеглих новим житлом. Адже кожен багато років чекали на власну оселю.
«Пам’ятайте, що ці оселі ви отримали за свою працю. Ніколи не забувайте про свій службовий обов’язок перед громадянами, вірно і гідно несіть честь мундиру та захищайте закон. Я переконаний, що тут проживатимуть достойні працівники органів внутрішніх справ. Тому поряд з ними люди почуватимуться ще безпечніше, ніж раніше», - зазначив міністр внутрішніх справ. Введення в експлуатацію нового житлового будинку стало можливим за фінансової допомоги МВС. Сьогодні ж міністр внутрішніх справ урочисто відкрив нове приміщення Шацького райвідділу міліції. Начальник відділку Віктор Цвид розповів, що після двох з половиною років будівництва, його особовий склад зможе переїхати до нових робочих кабінетів. «Попереднє приміщення райвідділу не було схожим на будівлю офіційної серйозної установи. Думаю, тепер люди будуть краще ставитися до діяльності шацької міліції. Адже від зовнішнього вигляду та презентабельності також залежить загальне враження про її роботу», - зазначив міліціонер.
 
Кошти на будівництво нового приміщення виділялися із державного бюджету. Тому райвідділ зводили з перервами протягом двох з половиною років. Тепер тут нові приміщення із сучасним обладнанням. За планом, у райвідділі передбачена «зелена кімната» для дітей, а також усі кабінети сполучені між собою скляними перегородками. Ізолятор тимчасового тримання облаштований відеоспостереженням і сантехнікою, що передбачено європейськими стандартами будівництва таких установ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus