USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Луцьктепло» викинуло в повітря забагато оксиду вуглецю, - екоінспекція

2 Лютого 2011 10:11
У результаті перевірки котельні підприємства «Луцьктепла» екоінспектори виявили перевищення гранично-допустимих викидів оскиду вуглецю.
Загалом у січні 2011 року на «Луцьктеплі» екоінспекція перевірила 10 джерел викидів та 10 джерел утворення, розповіли у прес-службі екоінспекції.
На одному з джерел викидів було виявлено перевищення гранично допустимих викидів.
За результатами повторної перевірки перевищень цих нормативів не встановлено.
На підприємстві «Нововолинськтепло» з перевірених 4 джерел викидів та 6 джерел утворення встановлено, що гранично допустимі викиди оксидів азоту на одному з джерел викидів перевищують норму.
За порушення природоохоронного законодавства екоінспекція обіцяє відповідальних осіб притягнути до адмінвідповідальності та нарахувати збитки.
Дотримання нормативів гранично-допустимих скидів перевірили на підприємстві «Ківерціводоканал».
На підприємстві, що у місті Ківерці, перевищень не виявлено. Зате на очисних спорудах селища Олика встановлено перевищення сухого залишку в 1,9 раза.
На «Нововолинськводоканалі» виявлені перевищення нормативів гранично допустимих скидів азоту амонійного в 1,4 раза, нітритів – в 1,2 раза.
На очисних спорудах селища «Жовтневе» перевищень нормативів гранично допустимих скидів екоінспектори не встановили.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus