USD 39.45 39.78
  • USD 39.45 39.78
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Львів’яни шукають водіїв та експедиторів на Волині

5 Квітня 2010 12:08
У Ковельському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій із підбору працівників за професіями «водій» та «експедитор» на замовлення львівського роботодавця – ТзОВ «Вест-Табакко-Груп».

У ярмарку взяли участь заступник регіонального керівника товариства у Волинській області Ігор Кушта та заступник керуючого з економічної безпеки В’ячеслав Кондратюк, - інформує «Ковельська правда» .

На «оглядини» прийшли 26 безробітних. Більшість скеровані на ярмарок спеціалістами з працевлаштування. Четверо ковельчан відвідали захід, дізнавшись про нього з оголошення.

Ігор Кушта розповів шукачам роботи про спеціалізацію підприємства, яке займається гуртовою торгівлею. Свою діяльність товариство здійснює у Львівській, Івано-франківській і Волинській областях. Тому й потребує водіїв та експедиторів, які мешкають у цих регіонах.

Безробітні безпосередньо від роботодавця дізнались про умови роботи, оплату праці та соціальний пакет, гарантований працівникам підприємства.
Роботодавці провели змістовну співбесіду з кожним присутнім на ярмарку, розглянули їхні резюме. У ході бесіди увага зверталась на попередній досвід роботи потенційних працівників, їх сімейний стан, але особливо - на бажання працювати.

Оскільки усі шукачі роботи відповідали вимогам, які роботодавець ставить до кандидатів на вакантні робочі місця, то всі вони отримали попередню згоду від керівників регіонального підрозділу. І направлені на остаточну індивідуальну співбесіду до начальників профільних відділів Ковельської філії товариства.

Отож, проведення заходу допомогло одержати направлення на працевлаштування водієм автотранспортних засобів чи водієм вантажних автомобілів 14 безробітних. Іще 12 шукачів роботи можуть влаштуватися експедиторами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus