USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Матері-героїні» з Волині тепер ще й із посвідченнями

8 Жовтня 2010 10:44
29 жінок Уховецької, Любитівської та Мельницької сільських рад 7 жовтня отримали посвідчення та нагрудний знак «Мати-героїня».
Їх вручили голова райдержадміністрації Іван Смітюх та заступник голови райдержадміністрації Андрій Мигуля, повідомляє сайт Ковельської РДА.
Зазначається, що такої шани вони удостоєні за материнську самовідданість, народження і зразкове виховання дітей, забезпечення умов для всебічного їх розвитку.
Посвідчень до почесного звання «Мати-героїня» та нагрудних знаків були удостоєні і багатодітні матері сіл Ситовичі і Світле. Їх вручив жінкам перший заступник голови райдержадміністрації Борис Андріюк.
На сьогодні 211 жінкам району вручені посвідчення до почесного звання «Мати-героїня» та нагрудні знаки.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus