USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканцям прикордонних районів доведеться реєструвати човни

9 Лютого 2011 17:47
Відтепер населенню дозволено використовувати плавзасоби на прикордонних водах – однак при цьому мешканці мають дотримуватися певних правил.
Про зміни до Положення про прикордонний режим, згідно із якими прикордонний режим спрощується, йшлося 9 лютого під час наради у Луцькому прикордонному загоні, - пише ВІП.
Серед нововведень – правило, яке змусить жителів прикордонних районів реєструвати плавзасоби.
При цьому, як зазначалося, реєстрація саморобного човна вартує триста гривень, а в Любешівському районі ціна за цю процедуру сягає до шестисот гривень.
Загалом начальник Луцького прикордонного загону Олексій Шипілов вважає, що зміни до положення спрощують прикордонний режим.
За його словами, це збільшить наплив туристів і наповнить місцеві бюджети. Також усуне конфліктні ситуації, що виникають між працівниками Дуржприкордонслужби і місцевими жителями з приводу адмінпорушень.
Зміни до Положення про прикордонний режим передбачають створення відпочинкових зон, облаштування причалів.
У зв’язку з цим голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук зазначив, що підготує розпорядження на виконання постанови, у якому будуть враховані усі питання, що стосуються роботи на прикордонних територіях області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus