USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліціонерів звинуватили у фальсифікації кримінальних справ

26 Квітня 2010 17:39
Проти двох інспекторів карного розшуку та одного дільничного Горохівського райвідділу міліції обласна прокуратура порушила кримінальні справи.

Про це розповів прокурор області Андрій Гіль на координаційній нараді у прокуратурі. Він зазначив, що загалом досудове слідство правоохоронці проводять неякісно, оскільки збільшилася кількість справ, які повернуті судами на доопрацювання.

«Окремі керівники служб та інспектори самі стають на шлях злочинної діяльності, порушують умови кримінально-процесуального кодексу, проводячи дізнання при розслідуванні справ.

Зараз притягуються до кримінальної відповідальності старший інспектор карного розшуку Горохівського райвідділу, інспектор цього розшуку і дільничний. Вони сфальсифікували матеріали і застосовували незаконні методи слідства до громадян», - розповів Андрій Гіль.

Окрім того, за інформацією прокурора, з минулого року залишилося близько 30 тисяч нерозкритих справ. Із них 49 умисних убивств, вісім зґвалтувань, більше трьох тисяч грабежів, понад 150 розбоїв.

«Ми дійшли до того, що злочинці, які перебувають у розшуку, переписуються з правоохоронцями. Мовляв, я прийду і розкажу те й те, за умови, якщо ви знімете з мене розшук», - повідомив Гіль.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus