USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мисливця з батьковою рушницею затримали екологи

17 Листопада 2009 10:37
За порушення законів Закон України «Про тваринний світ», «Про полювання та мисливське господарство» мисливця оштрафували на 250 гривень. Про це 17 листопада повідомляють «Волинські новини».
За інформацією волинських екологів, під час рейдової перевірки із залученням громадських інспекторів з охорони довкілля 14 листопада працівники Державної екологічної інспекції у Волинській області на Горхівщині затримали жителя села Мирне Віктора Сиса в мисливських угіддях Горохівського ЛМГ з рушницею.
Виявилося, що Віктор без дозволу батька взяв рушницю і пішов на полювання. Мисливець зміг порушити чимало законів Закон України «Про тваринний світ», «Про полювання та мисливське господарство». Не маючи жодних документів, які дають право на полювання – відсутній дозвіл на право користування вогнепальною мисливською зброєю, посвідчення мисливця, контрольної картки добутої дичини, відстрільної картки.
Порушника притягнено до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу 250 гривень. 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Куратор Показати IP 17 Листопада 2009 16:16
А скільки ж цьому горе-мисливцю років? Якщо свідомий чоловік, то штраф цілком заслужений, а якщо ще й не повнолітній, то тут вже з батьків питати треба.
seal Показати IP 17 Листопада 2009 23:11
Маленька дитиночка схотіла побавитись палочкою з якої йде грім і блискавка. Та й взяла її без дозволу тата. Але прийшли злі дяді-інспектори й відібрали іграшку. Ну й дуже вірно зробили. Тільки штрафчик малуватий. Зброя ж бо -штука серйозна. І якщо її без дозволу можна взяти, то татка теж не мішало би покарати, а то й взагалі конфіскувати гвинтівку, раз вона неналежним чином зберігається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus